Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, randiznátok egy tőletek alacsonyabb pasival vagy fiúk magasabb lánnyal?
Tudod mit? Én randiznék magasabb lánnyal. Sztem ez manapság már nem annyira fontos, inkább érzelmek megértés vonzalom. Főleg ha mindkét fél jól kezeli.
Társadalmi konvenciók meg nem érdekelnek.
Egyébként vannak lányok 190+ ahol meg nem kérdés ez a téma - gondolom tudjátok miért.
Én komolyan nem értelek titeket, lányok. 170 centi egyáltalán nem egy extrém magasság, néhány centivel tér el az átlagtól. Kevésbé, mint a 185. Én is ennyi vagyok, és volt néhány centivel magasabb barátnőm, egyikünket sem zavarta a különbség, de máskor sem tapasztaltam, hogy azért nem kellenék valakinek, mert 170 centi vagyok. Tény, hogy egyáltalán nem vagyok emiatt frusztrált, és férfias a megjelenésem, de én a való életben nem tapasztaltam ennyi elutasítást.
A másik meg az, hogy ezzel igazat adtok az itt lepontozgató frusztrált szüzeknek. :( Ne már, lányok!
Eddig minden barátnőm magasabb volt nálam. Nem kell nagy különbségekre gondolni, max ilyen 3-4 cm. Az utolsó kapcsolatom 5 évig tartott, és egyáltalán nem zavart,hogy alacsonyabb vagyok (171 cm).
Nem ezen múlik, hogy működik-e vagy sem. Ha humoros vagy, vannak céljaid, tiszteled a nőt, és érdekel, amit mond, és nem csak üres tekintettel nézed őt minden nap, akkor szeretni fog akkor is, ha ő a magasabb.
Nyilván vannak kivételek, főleg társkeresőn, ahol limitként meg van adva sok nőnél a 185 centis alsó határ. De ők csak egy kis csoport a sok közül.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!