Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti melyik típust kedvelit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti melyik típust kedvelitek jobban/részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Inkább egy teltebb, de szép arcú lánnyal randiznátok,(nem a kövér kategóriára gondolok csak amikor van a lánynak cicije,feneke), vagy inkább a vékonyabb/soványabb csajokat kedvelitek?Kort is írjatok légyszi
2017. aug. 14. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jaj, Rebi... ezek szégyellik a haverok előtt a szép, de duci lányokat... nézhet ki úgy, mint Kuncze Gábor, bajuszosan, ha a csöcsi-pitsa szentkeresztség megvan.
2017. aug. 14. 20:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a véleményeket🙂
2017. aug. 14. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Volt mindkettő. Nem a külsőtől függ. Mindkettő jó, ha van egyénisége és lelke. (Írtad, hogy nem kövér, én is így gondoltam. Egy általam nem szépnek vélttel nem kezdtem volna.) 38F
2017. aug. 14. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Vékonyabb széparcú jön be!
2017. aug. 15. 08:28
 15/17 anonim ***** válasza:
A szép arcút. Nekem az a fontosabb. De a belső még fontosabb!
2017. aug. 15. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Átlagos testalkat, nőies formák. Én ezeket szeretem. De a válasz: inkább egy kicsit teltebb, és legyen rajta mit fogni ;) Volt egy nagyon vékony barátnőm, szegény elég ,,lapos volt". Nem is tudott felhúzni szexuálisan. Alig volt cicije.

29f

2017. aug. 15. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy a teltebb, szép arcú :)

21/F

2017. szept. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!