Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, hogy még nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy még nem akarom mmegcsókolni?

Figyelt kérdés

Első randinkon túlvagyunk, nagyon jól éreztem magam, sokat beszélgettünk illetve nevettünk, szinte be nem állt a szánk, egy másodpercnyi csend nem volt a találkozás alatt. Viszont nem éreztem vonzalmat iránta, lehet azért mert nem érintett meg és nem flörtöltünk, csak simán beszélgettünk. Talán mindketten a nehezebben megnyílósok vagyunk ilyen dolgok terén. Már hívott második randira, és attól félek, hogy vonzalom nélkül felesleges az idejét rabolnom, mert arra sem merek gondolni hogy megcsókoljam (bár ez lehet azért van, mert még nem csókolóztam soha). Pedig ennyire egy hullámhosszon még senkivel sem voltam, és simán el tudnám képzelni, hogy vele átbeszéljek egy egész éjszakát, na de egyelőre azt hogy csókolózzunk is azt semmiképp. Még kívánhatom a csókot, változthat a helyzet?

18/L, 21/F

2017. aug. 12. 01:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a 2. randin flörtöltök is, akkor minden bizonnyal. Ha meg még nem csókolóztál soha, akkor nyilván ez is közrejátszik. Szerintem simán próbáljátok meg a 2. randit is. Nem mindenki cuppan rá a másikra az elsőn.

31/f

2017. aug. 12. 02:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, találkozz vele újra nyugodtan, majd ha az ötödik randin sem akarod megcsókolni akkor lesz felesleges folytatni.
2017. aug. 12. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat :)
2017. aug. 12. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!