Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első rendin ki fizet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első rendin ki fizet?

Figyelt kérdés
Korábban is volt már barátnőm de nem volt úgy igazi randi.Most viszont el fogok menni egy lánnyal moziba.Ilyenkor mi a "szokás", ki fizeti a mozit?Én vagy inkább közösben??előre is kösz.14/f
2010. máj. 24. 13:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Közös.
2010. máj. 24. 13:04
 2/21 FFDP ***** válasza:

Te. :) Ha nagyon akarja ki fizetheti, tegye, de te ne vesd fel neki, csak lazán fizesd ki és nincs baj :)

Fogadok, hogy valaki szóvá akarja majd tenni, hogy először rendit írtál.

3/21 anonim ***** válasza:
38%
1.RANDIN FIÚ fizet!!!
 4/21 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi a gyors választ mindenkinek:)
2010. máj. 24. 13:05
 5/21 anonim válasza:
71%
Senki se fizessen. Úgy lesz igazán emlékezetes!
2010. máj. 24. 13:06
 6/21 A kérdező kommentje:
Kicsit elírtam.Nembaj:D
2010. máj. 24. 13:06
 7/21 anonim ***** válasza:

miért kellene már a fiúnak fizetni? Én sosem vártam egy pasimtól se, hogy mindent ő álljon. Nekem az kínos lenne.

Nem mondom, hogy sosem hagytam, hogy fizessen, de számora ez alárendeltséget alakított volna ki a pasival szemben.

Szerintem felesbe, de akár egyszer a fiú, egyszer a lány, vagy mikor ki.

Fizess te, és nézd meg mit lép a lány. Ha neki is van fizetési szándéka, nem kell hagynod, hogy első randin rögtön ő fizessen, de szerintem ezzel jelzi, hogy szeretné a továbbiakban.

24/L

2010. máj. 24. 13:09
 8/21 anonim ***** válasza:
84%

Fizesd ki Te. A pénztárnál határozottan lépj előre és vegyél 2 jegyet.

A korodbeli lányok még nem működnek igazán Nőként (sőt, itt egy 24 éves majom is ezt a butusságot irta feljebb), úgyhogy előfordulhat, hogy ki akarja majd fizetni a sajátját. Első felvetésre mondd, hogy Te szeretnéd állni, elvégre ez egy randi. Erre valószinüleg mosolyog egyet, és örül, bevágódtál. Azonban előfordulhat, hogy mégegyszer ezt mondja, hogy márpedig hadd ő fizessen. Ebben az esetben egye fene, hadd fizesse ki a sajátját. (Te mindent megtettél amit az illem diktált, de ha ő ettől tényleg jobban érzi magát, hát hajrá)

Jó szórakozást, sok sikert a lányhoz.

25F

2010. máj. 24. 13:24
 9/21 anonim ***** válasza:
11%
Eaz elso es akarhanyadik randin is te fizetsz ha velem randizol.
2010. máj. 24. 13:52
 10/21 anonim válasza:
79%

Nálam ez úgy megy, hogy ha a lány nagyon akar fizetni, azt mondom, akkor ő veszi a kukoricát, én meg a jegyeket. Így ő is fizetett valamit és nem érzi rosszul magát, meg én is elégedett vagyok, mert a jegy drágább, nem azért mert ezzel alárendeltem volna a lányt magamnak, hanem mert így érzem helyesnek.

Az más kérdés, hogy nálad valószínüleg úgyis anyu pénzéből megy a dolog, sztem ha akar fizetni simán osztozzatok.

2010. máj. 24. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!