Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy egy férfi csak szexre megy?
Én elég hülye vagyok ehhez bevallom. Nekem nem szokott leesni, akkor se ha egyértelmű, hogy egy férfinek csak egy célja van, biztos látnom kéne valami jelet előre, de én nem látok. Én teljesen közvetlenül és barátságosan beszélgetek bárkivel, és ha ezt hasonlóan viszonozzák én úgy fogom fel szimpatikus vagyok neki, nem az, hogy lát bennem egy könnyű numerát. Mit kéne mégis figyelnem? Nem szoktam azonnal lefeküdni senkivel,ne értsétek félre, de sokszor ráztak már le férfiak 1-2 hét után, mikor nem feküdtem le velük, hogy márpedig ők arra gondoltak.
Szomorú vagyok emiatt, komoly kapcsolatot keresek, nem kalandot, de egész egyszerűen nem tudom, mit kéne figyelnem, hogy igazi társat találjak, ne csak egy újabb férfit, aki egosimogatásból kalandozik...
Nyugodtan írhattok tőlem nyers véleményt is, csak hasznos legyen kérlek, tudom, hogy hülye vagyok ehhez... :(
Az a férfi aki csak a szexre megy általában nem is szokta titkolni ezt.
Ha mégsem egyértelmű, akkor minden egyéb jelzésből rájöhetsz erre, pl. eleinte nagyon odavan Érted, bókol, majd viszonylag rövid idő után a szexre tereli a témát.Ha azt tapasztalja,hogy te nem hajlasz efelé akkor vagy nem teper tovább,vagy amennyiben nagyon szeretne megkapni még tesz 1-2 behízelgő lépést.
Szerintem egyértelműen érezni lehet ha egy pasi csak a szexre hajt.Bár a pasik védelmében mondom - nőként-,hogy egyértelmű,hogy a párkapcsolathoz hozzátartozik a szex, tehát az is lehet,hogy érzelem is áll mögötte, de a szexuális vágy is erősen megvan.
Teljesen nem fogod tudni soha kizárni, ahhoz túlságosan sokféle ember van, sokféle élethelyzet. Élvetvitelszerű hazudozók, szociopaták, időmilliomosok meggyőzően tudnak minden rostán átjutni, míg rengeteg potenciális jelölt meg el fog bukni az első körben. Ez nem jó út.
Inkább arra koncentrálj (a legnyilvánvalóbb dolgokon kívül), hogy az együtt töltött idő során meggyőzd arról, hogy veled mégis érdemes komolyabban számolni. Igazából teljesen mindegy, lefekszel-e az első éjszaka, vagy hetekig húzod. Engem pl. a hetekig váratással önmagában eltántorítanál akkor is, ha egyébként komolyak a szándékaim, és nagyon meggyőzőnek kellene lenned, és ezt nyíltan kommunikálnod, hogy belemenjek mégis. Viszont simán vannak olyanok is, akik képesek ennyit várni CSAK arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!