Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, aki tetszik, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki tetszik, már több mint egy éve, de nem tudok továbbjutni. (? ) (lent)

Figyelt kérdés

Már 1 éve tetszik egy fiú, de még mindig nem jutottam tovább.. Az a lényeg, hogy még nem volt barátom és nem estem át semmin (illetve olyanokon, hogy csók, stb..). Igazából ilyen félénkebb típus vagyok, ezért hozzászólni sem merek "mi van, ha elrontok valamit" és többet nem is áll velem szóba (vagy hülyének tart)? Szeretném, hogy lássa, hogy érdekel engem. Szeretnék vele beszélgetni, de miről? Kérlek válaszoljatok, de ne olyat, hogy keresd meg a közös témát.. (amúgy profi röplabdás) Minden nap jár röplabda edzésre, meg én is. De amikor mi végzünk, ők akkor kezdenek, mert elvagyunk választva.

Köszi előre is a válaszokat, bocsi, hogy nem fejeztem ki jól magam:S

Ő 14,5/F, én 13/L

2010. máj. 24. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:

szemezz vele

mosolyogj rá sokat,de csak kis szolídan,szal ne úgy,hogy idiótának nézzen :P

nézz rá,olyan kis félénken,aztán ha rádnéz néhány mp-ig nézz a szemébe,és fordítsd el a fejed.

kérd meg,hogy mutasson meg vlm ütést,hogy hogyan kell,mert neked nem megy.

ha bármikor is elutasít,hagyd a fenébe...keress mást

sok sikert!

2010. máj. 24. 10:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Az idióta szemezésről a bátyám jut eszembe mikor barmoskodik..XD Na az egy igazi idióta:D De ő is csak szólídanxD
2010. máj. 24. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:
De vigyázz, ha jófej is lesz, ne nyomulj rá! Egy kis tartás fontos ;)
2010. máj. 24. 11:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Oksa, nem fogok:))) Köszi.
2010. máj. 24. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:

bizony a könnyű préda unalmas a fiúknak.és aztán keresnek új kihívást.

légy kihívás xd

a szemezéshez +1

2010. máj. 24. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
:P
2010. máj. 26. 17:15
 7/9 A kérdező kommentje:
hehe. köszi a bő választ:D.. valami komolyabbra gondoltam igazából..
2010. máj. 26. 17:20
 8/9 anonim válasza:
találkozzatok edzés után vagy maradjatok ott ketten röpizni:)
2010. máj. 26. 18:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi, de ez nem ilyen egyszerű azért... Alig ismer, de sokkal jobban játszik mint én. Ha megkérem, hogy segítsen, az megfelel?:D (illetve megkérdezem, hogy segít-e. vannak még olyan dolgok, amik nálam még nem mennek jólxD).

mielőtt elkezdenétek hülyeségeket írogatni, hogy miért vagyok fent ilyenkor, a válaszom az, hogy nem tudok elaludni (holnap nincs suli), most kapcsoltam be a gépet, de már kapcsolom is ki. Szép álmokat Mindenkinek:)

2010. máj. 26. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!