Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nők randiznátok egy olyan pasival aki gyengébb alkat nálatok és mondjuk pl. lenyomnátok szkanderba?
"mentsen meg a lecsavarhatatlan tetejű befőttes üvegtől" - ha mégsincs kéznél egy férfi, akkor lapos fejű csavarhúzóval lazítsd meg... ;-)
Na, de még így is maradnak lecsavarhatatlan tetejű PET palackok is, meg elérhetetlen magasságú polcok a boltokban, és olyan dobozok, amiken nincs rendesen fogás, mert pocsékul tervezték meg, és két ember kell hozzá... :-)
Befőttes alá vajkés pengét kell ékelni, és egyből ki lehet nyitni :D
Látjátok? Többet ésszel mint erővel!
Volt ilyen párom még a középiskolában, bár nem a randik alatt derült ki. De szerintem ha tudom előre, akkor is összejöttem volna vele.
Amúgy fura is ez a kérdés, nem ismerek olyan nőt, aki az első randin kihívja a pasit szkanderezni, aztán ha le tudja nyomni, akkor nincs folytatás :).
Ez így van és szembesültem is vele. Mondjuk attól nem változott kapcsolatunk minősége, hogy kiderült, milyen erős leányzóval van dolgom. :)
Sokan legyintenek egyet ilyen témában, mert legtöbb pasi úgy véli csak egy sportoló nő lehet nagyon erős. A kivételek erősítik a szabályt.
Ha máskor is így járnék, az sem zavarna. Másért szeret bele férfi a nőbe és fordítva is igaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!