Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csókolózni?

Figyelt kérdés

tudom h hülye kérdés...de még sose csókolóztam...

normális válaszokat pls

14/l

2010. máj. 23. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nézz körül az oldalon, múltkor felraktak egy oktató videót is.
2010. máj. 23. 21:36
 2/14 anonim ***** válasza:
2010. máj. 23. 21:36
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Így:

[link]

[link]

2010. máj. 23. 21:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
mivel senki nem fog neked normális választ addni , majd én adok , maszírozdd a nyelveddel a srác nyelvét nem nehéz manőver , amugymeg nézdd meg a kegyetlen játékokat ott van egy 3 perc amig elmagyarázza két csaj egymáson :D
2010. máj. 23. 21:42
 5/14 anonim válasza:

mért kell egyből leordítani szegény fejét, 3 évvel ezelőtt még én is ezen gondolkoztam...és rettegtem hogy vajon fogom-e tudni ha odakerülök. Én még nem néztem meg azokat a bizonyos videőkat de szerintem semmi értelmük. A csókot érezni kell, az jön magától. És ha elsőre nem is a legjobb élmény(legalábbis nekem elég fura volt elsőre:) nem elijesztés képpen mondom) de idővel egyre jobban fogod csinálni ne aggódj:) Egyáltalán nem olyan iszaonyatosan nagy dolog amit nem lehet tudni. Ez olyan, minthogy pislogni sem tanított senki, de mégis tudsz(persze biológiai szempontból nem a legjobb példa de...csak hogy megértsed) Nincs mitől félj, nincs miért aggódj, ha odakerültök akkor menni fog garantálom:) Ha úgy gondolod segítenek a videók...tanulj azokból, de amikor a szeretett fiúval állsz szemben és megcsókol, nem ezek a videók fognak a fejedben járni! :)

(Amúgy a világért sem akarlak "elrontani" vagy hülyeségekre rávenni, csak leírom, hogy én a legjobb barátnőmmel kipróbáltam kb 13 évesen, csak mert kiváncsi voltam, hogy milyen, és hogy megtanuljuk, persze semmiféle lezbikus hajlamom nincsen, azóta is csak fiúkkal érintkeztem)

2010. máj. 23. 21:46
 6/14 anonim ***** válasza:
eseted könnyű: lány vagy, fiúnak kell "vezetnie" meg ha mondja hogy hogy smárolsz már ?? meg milyen szarul. válasz: előző barátom nem így smárolt.
2010. máj. 23. 21:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem hülye kérdés, csak ha jobban körül nézel ezen az oldalon kb 80 ugyan ilyen kérdést találsz.. csak éppen máshogy megfogalmazva :)

Amúgy nem lehet tanulni, jön magától :) :P

2010. máj. 23. 23:08
 8/14 anonim válasza:
-.-
2010. máj. 26. 20:23
 9/14 Bijju válasza:
Nyugi az elsőnél én is így voltam h "jujj" de nem tudta h nem tudok és csak csináltam "amit ő" de végül is felejthetetlen volt és azt mondta h jól csókolok:P szal ne félj.. Am ettöl én is paráztam és mindenki azt mondta h nem lehet tanitani és igazuk volt... szal nyugi kiscsaj;)
2010. máj. 26. 20:29
 10/14 anonim ***** válasza:
:) Nem kell félni, jön majd magától. És idővel majd belejössz. Bár egy évvel ezelőtt még én is ilyenen kattogtam, és el nem hittem volna, azt, hogy nincs miért idegeskedni, de rájöttem: A csókot az érzelmek irányítják. Remélem nagyon szép élmény lesz számodra (is) az első csók! És nyugalom :)
2010. máj. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!