Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BME GTK-s lányokkal kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Ha megengeded, GTK-s lányként válaszolok neked :D
Bulizni nagyon szeretünk és itt bőven van is rá lehetőség, amit ki is használunk. Arról, hogy itt egy-egy nagyobb buli vagy rendezvény alkalmával mennyi alkohol szokott fogyni és hogy annak mekkora részéért vagyunk mi, lányok a felelősek, inkább nem mondok semmit :D
Maradjunk annyiban, hogy éjfélre általában már senki sem szomjas...ismerkedni szerintem könnyen tudsz majd, itt a legtöbb ember nagyon kedves és közvetlen, persze kivételek mindig vannak
Csatlakozom az elsőhöz:)
A mentoraink már a gólyatáborban megmondták hogy mindenkiből alkoholistát csinálnak és ezt be is tartották:D
A kicsit szexisebb témájú játékok is elég gyakoriak a vetélkedőkön mivel nagyon sokan vagyunk lányok és persze "...Mindenki tudja hogy a GTK-s a legjobb csaj...!!!" Jó lesz ott neked, ha te is nyitott vagy hidd el:)
21L
#1, #2 +1
Aztán csodálkoznak, hogy a mellükkel van kiplakátolva az internet. :D
Gondolom te egyetemnek még csak a közelében sem jártál...már ne haragudj meg, de szánalmas vagy :)
Ahogy látom sikerült lepontoznod mindenkit (legalább ennyi örömöd már van) :)
Ahogy hallottam nyitottak,kedvesek,szepek is igenyesek.
Persze aki megerdemli de ha talalkozik egy olyan frusztralt alakkal mint a 3-as akkor nem lesznek kedvesek.
Gondolom csaj kikosarazta es ezek a szep lanyok szoba se allnak vele,azert ir ilyeneket.
Én írtam ide róluk dolgokat, de kitörölték. Mindegy, nem tudjátok így meg. Keressétek meg a moderátorokat a válaszért.
A lényeg, hogy nagy álmokat nem érdemes szőni miattuk, mert könnyen csalódhattok. Farkakat szeretik általában, azzal nem lesz gondotok, de feleséget én nem közülük keresnék. Bár ki milyet akar ugye.
Én írtam ezt: 08-04 23:57
Erre válaszolt valaki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!