Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítsete. K Félek tőle. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsete. K Félek tőle. Hogy nekem nem fog menni!?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy ha valakivel ismerkedsz akkor a világ minden dolgáról lehet beszélgetni.. De én nem tudok. Én miről fogok beszélgetni??? Ti miről beszélgettek a párotokkal??? NAGYON FÉLEK HOGY EZ NEKEM NEM MEGY!!!!! 14/l
2010. máj. 23. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
:) Akkor beszélgess a szexrabszolgaságról, vagy a barbiházadról.
2010. máj. 23. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még fiatal vagy ahhoz, hogy a világ összes dolgáról értelmes véleményt tudj mondani. Nekem sem sikerül mindig, pedig diplomás vagyok, de rengeteg témáról el tudok beszélgetni azzal a lánnyal, akit szeretek. Fő, hogy érdekeljen a másik véleménye, és ha érdekel, akkor nyilván neked is van valami, amit hozzá tudsz fűzni. Nem olyan nagy dolog ez és nem kell rágörcsölni, hogy "jajj, most jó, hogy ezt mondtam???". Csak lazán és add magad, ha valamihez nem értesz, akkor tereld másra a szót. A csajok viszont ebben nagyon jók :)

23/F

2010. máj. 23. 11:51
 3/7 A kérdező kommentje:

KÖszi...

Azért még válaszok?

2010. máj. 23. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Alapvető dolog hogy nem megy neked 14 évesen! Előbb kérdezgesd dolgokról mondjuk hogy miket szeret és térj olyan témára amiben már egy kicsit többet kell magáról elmondania és aztán jöhetnek a még keményebb témák:) és először nekem sem ment én is 14 éves vagyok és lány én is túlestem ezen az izguláson hogy vajon miről beszéljek vele nyugodj meg ha kérdez válaszolj nem dől össze a világ hidd el:) te is kérdezz és meglátod sikerülni fog amúgy nem kell szégyelned soha hogy mid van és hogy milyen! Jó nem azt mondom hogy a barátaidnak is kürtöld szét de ha kérdeznek bátran válaszolj!Puszii
2010. máj. 23. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
ne görcsölj rá h ti most randiztok. gondolja rra, h miről beszélgetnél egy barátoddal. jó, mondjuk ne a disney chanel műsorairól beszélj neki, de zenéről, állatokról, stb. ami eszedbe jut. aztán lehet h mesél vmi sztorit, amiről neked is eszedbe jut valami ami veled, vagy valakivel akit ismersz esett meg, elmeséled... nyugi, nem olyan nehéz :) menni fog.
2010. máj. 23. 13:22
 6/7 A kérdező kommentje:
ok. köszönöm az értelmes+jó válaszokat!!!
2010. máj. 23. 13:37
 7/7 anonim válasza:
Beszélgessetek a hüvelygombáról az érdekes téma sztemxD
2010. máj. 23. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!