Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondjam meg neki, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam meg neki, hogy engem ez zavar?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja ismerkedtem meg egy sráccal tinderen, de akkor még nem voltam túl az exemen, így csak írogattunk, nem minden nap, de elég sokat, a talikra viszont nemet mondtam. Múlt hétvégén találkoztunk először, elhívott egy 3 napos nyaralásra, igazi úriember volt, mindent ő fizetett. Ezen a héten viszont még nem találkoztunk és csak jövő héten fogunk, bár nekem már így is eléggé hiányzik. Sokat chatelünk, szinte egész nap írogatunk, de furcsállom, hogy nem hív fel sosem :/ Mondjam meg neki, hogy nekem ez rosszul esik? Nem akarok akaszkodósnak sem tűnni, hisz még csak 1 randin vagyunk túl. Huszonévesek vagyunk.

2017. júl. 28. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

azért elég fura ez.

hogy egész nap képesek vagytok azt a sza-r telefont nyomkodni,de kihívást jelent arra használni amire valóban való telefonálni...

amúgy a pasi helyében én igencsak alacsony érdeklődési szintnek venném,ha egy nyaralás után se hívnál fel.

2017. júl. 29. 01:40
 12/14 anonim válasza:
Olyan nagyon nem csalódhattál ha elmentél vele három napra, még 60-évesen sem engedném, hogy ilyen rövid ismeretség után ő fizessen mindent. 1- randin?? de milyenen? ami feljogosíthatja őt, hogy akár elvárásai is lehettek volna, nyugodtan hívhatod mert ezzel közel jutottál és ez nem kérdéses.
2017. júl. 29. 06:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb szólj neki,hogy vegyen neked egy csúcstelefont, mert csak azon vagy hajlandó vele beszélni, persze a számlát is fizesse majd ő. GD.
2017. júl. 29. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, a válaszolók hány %-a lehet nő, de gyanítom, hogy nem sok. Pedig érdekes módon fordított helyzetben egy férfi már mindenféle mocskot kapott volna a nyakába az itteni nőktől, hogy milyen lúzer, meg mit játszmázik a nővel stb., itt meg aránylag kevéssé beszólogatós kommentek jöttek, és szerintem a nők sem nagyon tolakodtak, hogy elítéljék a kolléganőjüket. Ennyit az egyáltalán nem létező kettős mércéről meg a nehéz helyzetük miatt folyamatosan siránkozó nőkről.

Amúgy vicces, hogy ilyen helyzetekben a kérdezőhöz hasonló nők azzal jönnek, hogy mi a férfi kötelessége, de ha már betették a seggüket egy kapcsolatba (amiért nekik csak annyit kellett dolgozniuk, hogy jól néztek ki, elmentek párszor randizni, és esetleg még némi értelem is szorult beléjük), akkor tutira megsértődnének azon, ha a férfi azt mondaná nekik, hogy a házimunka, a gyereknevelés stb. a nő kötelessége. Olyankor már furcsa módon eltűnnek a nemi szerepek és különbségek, bezzeg mikor kezdeményezni kell, akkor a nők zöme azt mondja, hogy de hát ez a férfiak dolga. Hát nem érdekes?

2017. júl. 29. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!