Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ajánlanátok valamilyen jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlanátok valamilyen jó bulit Budapesten? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem vagyok az a bulizós típus...de ezen változtatni szeretnék. 17 éves lány vagyok, és abban kérnék tanácsot, hogy hova mehetnék bulizni, vagy szórakozni. És most tudom, hogy lesznek olyan válaszok, hogy menj a barátaiddal. De velük nem nagyon tudok, mert ők kicsit durva dolgokat művelnek...És én nekem nem az lenne a fő célom, hogy jól berúgjak, és csak úgy legyek, hanem az ismerkedős része is érdekelne. :D

Szóval erre a "problámára" várnám az ötleteket.

Mondhattok konkrét helyeket is, ahol voltatok, vagy amiről tudtok valami jót. :)

De én minden javaslatra vevő vagyok, minden személyes tapasztalatot is szívesen fogadok.

Köszi a válaszokat! :)

2010. máj. 22. 17:00
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:

én elkisérlek ha akkarod :D:D

bpi vok :D

16F

2010. máj. 22. 18:02
 22/33 A kérdező kommentje:

Nahát!

Nem gondoltam volna, hogy lesz így önként jelentkező. :D

De viccen kívül, aki komolyan gondolja, és nem valami perverz alak, akkor szívesen veszem az ajánlatát. :D

2010. máj. 22. 18:10
 23/33 A kérdező kommentje:
Szóval az ilyen emberke írhatna nyugodtan priviben! :D
2010. máj. 22. 18:12
 24/33 anonim válasza:

ha tudnám h. kell írni privibe

F16 megint

:D:D

2010. máj. 22. 18:13
 25/33 anonim ***** válasza:
Ment a privát ;)
2010. máj. 22. 18:16
 26/33 A kérdező kommentje:

"A kérdés kiírásának időpontja: ma 17:00

Privát e-mail a kérdés kiírójának"

A kérdésem, v vmelyik kommentem alatt a jobb alsó sarokban. :D

Ott link--->ráklikk, és írhatod. :D

Nem kell hozzá nagy tudomány. :)

2010. máj. 22. 18:17
 27/33 anonim ***** válasza:
morrison's 2! csak az a baj nagyon eldúrvult az idő,szerintem menj oda 9ig ingyenes a beleépés ,ez a jászai mari térnél van,a nyugatitól egy megállóra a duna felé!:)
2010. máj. 22. 18:21
 28/33 A kérdező kommentje:

18:21es!

Köszi a tippet! :)

Már csak partner kell. :D

2010. máj. 22. 18:32
 29/33 anonim ***** válasza:

Egyedül ne menj, veszélyes... az utcán és bennt is. Velem előfordult már, hogy drogot tettek az italomba, és olyan is, hogy hülyeséget tettem mert nem volt ott a barátnőm hogy észhez térítsen.

Amúgy a Bank felejtős, cigány parti... Én is a Morrison's 2-t ajánlom neked. :) Ott is vannak érdekes arcok, de nagyon szép a kialakítása, sok terem van és akár egy szép felső-farmer-tornacipő összeállításban is odamehetsz, nem fog senki kinézni.

Amúgy nekem se nagyon van kivel menni sokszor, ha van kedved hozzá, akkor én is szívesen betársulok :D

mmirayvatera@hotmail.com -ra írj majd, ha érdekel ;) És én legalább tuti nem mászok rád :D

20/L

2010. máj. 22. 19:47
 30/33 A kérdező kommentje:

Óh, örök hálám neked uccsó már most! :D

Írok is, köszi! :)

2010. máj. 22. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!