Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők képesek akár egy kicsit is értelmezni azt a koncepciót, hogy milyen az, amikor az ember a kutyának sem kell?
amikor mondjuk odamennek 100 AKÁRMILYEN pasihoz és egyiknek sem kellenek
amikor társkeresőkre felmennek és nem ir senki, és akinek irnak azok nem válaszolnak.
a lányok KÉPESEK elképzelni egy ilyen szituációt?
Mert ugy vettem észre, hogy képtelenek. Ők igazából félnek is attól, hogy mi lesz, ha nem fognak kelleni a pasiknak. És pasik alatt itt akármilyen pasit értek, nem pedig csak a jobb féléket, mert a nők hajlamosak a pasi szó alatt csak a vonzó férfiakat érteni...a többi himnemü meg....hát azok biztos csak dolgozó hangyák a társadalomban.
Igazából az még a kisebbik baj, hogy azt hiszed, a nőknek csak válogatniuk kell a lábuk nyomában pincsikutyáskodó férfiak közül. A nagyobb baj az, hogy felvázolsz egy fals helyzetet (te nem kellesz senkinek, miközben kiderül, hogy dehogynem), aztán sajnálod magad.
Ennek az égvilágon semmi értelme nincs.
na álljon meg a menet!
én azért "kellek" bizonyos nőknek, mert kidolgozom a belemet!
A nők meg általában nem nagyon tesznek a pasikért, legfeljebb a nagyon jókért.
Most azt ne vegyük ide, hogy smink, meg ruházkodás. MERT AZ NEM MUNKA
az nem félelmetes.
Tudod mi a félelmetes?
odamenni, türni a megaláztatásokat, a gyunyolódásokat, a lovagokat, akik jönnek keménykedve "védeni" az AKÁRMILYEN nőt ismeretlenül is.
És mindenért felelősséget vállalni a szituációban. Mert ugye MINDIG a pasi a hibás...
jól kifejezi a helyzetet a következő MANTRA:
"egy nő nem minden férfi mellett ugyanaz a nő"
a nők ezt a mondatot biztos nagyon jól képesek átélni, de pasiként azért nem ennyire kellemes. Mert MINDEN felelősség a pasin csapódik le.
"Te tényleg elhiszed, hogy minden nőnek jut farok akármikor? És, nem, nem csupán a csúnyákról beszélek. Simán átlagos vagy annál jobb nőkről."
"Igazából az még a kisebbik baj, hogy azt hiszed, a nőknek csak válogatniuk kell a lábuk nyomában pincsikutyáskodó férfiak közül. "
Egyszer érdeklődd meg egy társkeresőzős átlagcsajtól, heti hány levelet kap. Nem, ne egy bombanőt vegyünk, hanem egy teljesen átlagos lányt. Kérd meg hogy mutasson egy screenshotot a levelesládájáról. A többi az hitvita.
gondolom erre is azt fogják mondani, hogy annak a több száz levélnek a 99%-a OLYAN, mintha nekem 120 kilós ocsmány nők irnának.
érted? a lányoknak az, hogy CSUPÁN átlagos pasik irogatnak az az ő olvasatukban EGYENÉRTÉKŰ azzal, mintha nekem az alsó 20%-ba eső nők irnának.
De ezzel meg különben kezd körvonalazódni a nők belső lelki világa, miszerint az átlagos pasi az ott helyezkedik el a rangsorban, mint a pasiknak az ocsmány kövér nők.
elittárs :D :D :D
a társkeresőkön a pasik fizetnek, johogy kevesen irtak...
én sok idősebb nőnél probálkozom, de látszik, hogy ők sem esnek hasra attól, hogy akarnék tőlük valamit....pedig ha annyira rossz nekik, hogy még dugni se dug velük senki, akkor én velem miért nem dugnak?
hát ebben mondjuk van valami
egyik szexes társkeresön láttam már azért durvákat!
pl volt egy nő, aki azt akarta, hogy RONDASÁG fétieses pasiK(!) verjék partiba.
Érted, egy ronda nő azt gondolja, hogy vannak pasik, akik arra izgulnak, hogy ő ronda. Ja és elvárás volt, hogy magas, joképü, sportos pasik legyenek, mert neki PONT az tetszik...NEM TEHET RÓLA
DE ÉRDEKES...hát akkor tudod nekem is az a fétisem, hogy szép nők izguljanak arra, hogy xar pasi vagyok. Ja, hogy ilyen nincs.
További mesebeli lények: DUCIKEDVELŐK...ocsmány modon elhizott nők, akik elvárják, hogy jóképü, magas, sportos pasik szeressék őket. És kifejezetten a lusta életvitelük miatt kialakult elhizásuk miatt. Bezzeg egyik-másiknak még azt is volt pofája leirni, hogy POCAKOS pasi neki nem kell :OOOOO
WOW
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!