Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettem volna ismerkedni egy lánnyal aki régóta tetszik. Beszéltem is vele, de kiderült hogy van barátja. Azóta mikor látom, mindig megnéz. Miért? Mit jelenthet? 16F
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 12:41
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy lóg a fika az orrodból!Egyél mézet és minden jobb lesz!
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy csak szimpatikus vagy és barátkozni akar.
Lehet hogy szórakozóhelyen vagytok és egy picit be van csípve. Olyankor én is mindig bámulok.
A pasija nincs hozzánőve, lehet hogy ott fogja hagyni, de az is lehet hogy nem.
Óvatosan, ne nézd hülyének a pasiját.
3/4 anonim válasza:
16 évesen még nem jellemzőek a komoly kapcsolatok. Lehet hogy később meg fogja gondolni magát, de nem biztos. Ettől függetlenül ne fejezd ki TÚLSÁGOSAN a rajongásod!
4/4 anonim válasza:
Néz??? ráadásul téged?? Ez nem semmi , szerintem nézz vissza és próbáljátok ki ki bír tovább a másik szemébe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!