Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha valaki nem jön be, de ha beszélünk olyan nedves leszek, hogy átázik a bugyim is?
Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 16:32
11/13 anonim válasza:
Ez arra emlékeztet amikor annyira utálltam egy csajt, hogy sírva vertem rá a f...szom :D najo kis túlzás de én sem ismertem be hogy tetszik mert folyton beszólt, bunkó volt és folyamatosan kibeszélt stb. Nagyon utálltam és akkor nem is láttam szépnek (pedig bizony az volt). És valahogy mégis rá gondoltam folyton hmmm :D Aztán mint kiderült ő is oda volt értem csak szegény ilyen fogyatékos módon fejezte ki. Nem volt köztünk semmi de utólag jó kis lecke volt, azért még mindig vigyorgok utána ha esetleg összefutunk és köszönünk egymásnak :)
12/13 anonim válasza:
Rendesen gerjedsz rá és valójában az eseted, csak nem is tudod, hogy milyen az eseted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!