Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdjek el beszélgetni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek el beszélgetni vele?

Figyelt kérdés
A lányok segítségét kérném. tetszik egy lány, ismerem remélhetőleg neki is én. Hogyan beszéljek vele,(miről) hogy észrevegye hhogy én szeretem és járnék is vele. Úgy tudom, hogy nem szeretitek a nagyképű vagánykodós pasikat. Ne legyek ilyen, igaz? Jól tudok táncolni, táncoltam is tánccsoportban, ez jól jöhet nála?
2010. máj. 21. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

régiszép emlékek mikor énis ilyen vtam :D figyeelj ha nem mersz úgy élőbe beszélni vele először, akkor csak igy szemez vele, mosolyogj rá, úgyis visszamosolyog, aztán felveszed msnre mondjuk, megismered, ő is téged, miket szeret, hatsz az érzéseire, meg nevetteted akkor sima befutó vagy :D hajrá, aztán utána már élőben is beszélsz vele =)

17f

2010. máj. 21. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el fagyizni sétálni. A lényeg,hogy nyugodt helyen legyetek,kettesben.
2010. máj. 21. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az,hogy köszönsz neki,az tök egyértelmű.Utána meg megkérdezed tőle,hogy hogy van,meg elhívod valahova..aztán megkérdezed,hogy mit csinált ma,meg megkérdezel még pár alap dolgot,amit nem tudsz róla.És aztán mikor felhoz vmi számára érdekes témát,akkor elbeszélgetsz vele arról a témáról.Ha nem tudsz a témáról sokat,akkor hozz fel egy másik témát,ami kötődik az előző témához.:Đ nem mondanám,hogy tök egyszerű a két nem közt a beszélgetés.De azért belelehet jönni:D
2010. máj. 21. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Tánccsoport??? Mi a sz@r?!?!
2010. máj. 23. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Remélem még nincs későn.

A szemezés jó, és a mosoly is. Bár nem biztos, hogy minden lánytársam így gondolná, de próbáld meg megismerni a barátnőit, hátha észrevétlenül megtudhatsz tőlük pár dolgot a kiszemeltedről. Ha osztálytársak vagytok, ülj vagy menj oda hozzájuk, hallgasd, miről beszélnek, esetleg ha épp nem beszélget senkivel, akkor kérd ki a véleményét valamiben. Vagy ha tudod, hogy szeret pl. olvasni vagy filmet nézni, akkor derítsd ki, mi a kedvence, nézd meg/olvasd el (ez talán a kellemetlenebb) és alkalomadtán kezdeményezz beszélgetést a témáról. Pl. ki(k) a kedvencei, vagy ilyesmi. Esetleg, ha ki tudod deríteni, hallgasd a kedvenc zenéit, olvass utána a kedvenc bandáinak, majd állj elé egy, a bandáról szóló friss hírrel/pletykával, és beszéljétek ki. Ez egyrészt azért jó pont, mert amit mi, lányok szeretünk, arról általában beszélni is szeretünk.

Ha nem vagytok osztálytársak, vagy iskolatársak, akkor nyilván valamelyik barátotok közös. Beszélj ezzel a baráttal, és menjetek el közösen bulizni (mármint nem hárman, hanem több másik baráttal, így nem lesz annyira randi-szagú a dolog, mert lehet, hogy attól elsőre megriad.)

A tánc abban az esetben bónusz, ha ő is tud/szeret táncolni, de legalább érdekelje a dolog.

A vagánykodó pasitípusról annyit, hogy puhatolózd ki, ha tudod, hogy neki melyik típus jön be. Ezt azért mondom, mert egy barátnőm kifejezetten a nagyképű, vagánycsávókat szereti, azt a tipikus anyuci rémálmát. Szóval ahány lány, annyi ízlés.

Remélem tudtam segíteni, és összejön a dolog. Sok sikert és kitartás!

2010. júl. 5. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
ja igen, a vége lemaradt: 17/L
2010. júl. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!