Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác akivel ismerkedek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akivel ismerkedek, de nem tudom mi lesz vele? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szoval van egy sràc kb 3 honapja beszèlgetünk, azóta találkoztunk háromszor. Minden nagyon jó szerintem ès csak pozitív benyomásaink vannak egymàsról. Csak sajnos azota kiderült, hogy kb összejött egy lánnyal mert azt gondolta, hogy èn nem veszem ezt az egèszet elèg komolyan. ( ami nem igaz csak èn àtfontolok mindent alaposan) de nem akarta nekem elmondani mert nagyon szeret velem beszèlgetni stb... azóta is tesz furcsa megjegyzèseket, hogy pl : mèg együtt vagyok a baràtnömmel ès ilyenek.

Szerintetek mit kellene csinálnom?

Kapcsolatban van, de közben èrzem hogy szivesen lenne velem. ( nem törtènt köztünk semmi kb, csak beszèlgetünk meg arcra puszi)

2017. júl. 13. 05:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár semmit. Legközelebb meg mutasd ki, hogy érdekel a srác, ne játszd a távolságtartót (nem kell rögtön lefeküdni vele, ha időre van szükséged, hogy átgondold, de azért lehet jelezni, hogy nem közömbös neked€, mert ha az ember úgy látja, hogy egyoldalú a vonzódás a nő meg játssza az elérhetetlent, akkor keres mást.
2017. júl. 13. 06:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem jàtszottam a közömböst, hanem elmondtam hogy szerintem jobb lenne ha elöször jobban megismernènk egymàst ès nem kapkodnànk el.
2017. júl. 13. 07:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

mert emberileg vonzódik hozzád, nem pedig férfiként.

nincs ebben semmi csoda. az én életemben is vannak ilyen nők.

sosem szexeltem velük (egy kivétellel), és barátként, emberként sok mindent megbeszélünk segítünk egymásnak.

2017. júl. 13. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljétek meg, aztán döntsetek a megbeszéltek szerint: hogy lezárjátok-e vagy folytatjátok valamilyen formában. Mindketten mondjátok el egymásnak szépen, hogy mit gondoltok a kapcsolatotokról és mit szeretnétek kihozni belőle, aztán kiderül, hogy ezek összeegyeztethetők-e.

Ennyi.

2017. júl. 13. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szereti, ha valaki ennyire lassan halad egy kapcsolatba. Persze, megfontolt vagy, oké, de ha túlhúzod a dolgot, akkor a másikban azt az érzést keltheted, hogy nem kell neked eléggé.
2017. júl. 13. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Nem ő volt a te embered.
2017. júl. 13. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a hajó már elment.Nem miattad,hanem mert nem volt meg a kémia a pasi részéről minden bizonnyal.Ettől persze barátok lehettek,csak ne éld bele magad olyasmibe,ami nincs.
2017. júl. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!