Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel ismerkedek, de nem tudom mi lesz vele? Bővebben lent
Szoval van egy sràc kb 3 honapja beszèlgetünk, azóta találkoztunk háromszor. Minden nagyon jó szerintem ès csak pozitív benyomásaink vannak egymàsról. Csak sajnos azota kiderült, hogy kb összejött egy lánnyal mert azt gondolta, hogy èn nem veszem ezt az egèszet elèg komolyan. ( ami nem igaz csak èn àtfontolok mindent alaposan) de nem akarta nekem elmondani mert nagyon szeret velem beszèlgetni stb... azóta is tesz furcsa megjegyzèseket, hogy pl : mèg együtt vagyok a baràtnömmel ès ilyenek.
Szerintetek mit kellene csinálnom?
Kapcsolatban van, de közben èrzem hogy szivesen lenne velem. ( nem törtènt köztünk semmi kb, csak beszèlgetünk meg arcra puszi)
mert emberileg vonzódik hozzád, nem pedig férfiként.
nincs ebben semmi csoda. az én életemben is vannak ilyen nők.
sosem szexeltem velük (egy kivétellel), és barátként, emberként sok mindent megbeszélünk segítünk egymásnak.
Beszéljétek meg, aztán döntsetek a megbeszéltek szerint: hogy lezárjátok-e vagy folytatjátok valamilyen formában. Mindketten mondjátok el egymásnak szépen, hogy mit gondoltok a kapcsolatotokról és mit szeretnétek kihozni belőle, aztán kiderül, hogy ezek összeegyeztethetők-e.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!