Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet, ha első randin elviszem a csajt kocsmába?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 19:45
2/18 anonim válasza:
jah jó, de tescoba jobb lenne:D
3/18 nielindi válasza:
jol is elsülhet. ha nem bekuurni akarsz.
4/18 anonim válasza:
:) Attól függ, mit akarsz tőle...
Mondjuk egy-két macifröccs után biztos könnyebben meg lehet k.rni.
5/18 anonim válasza:
Szerintem igen, hamarabb rájön szegény csaj h milyen nagy úriember vagy. :D bocsi
am nem
6/18 anonim válasza:
attól függ, milyen kocsma, milyen csaj...
7/18 anonim válasza:
Ohh, igen, persze. Nincs is jobb, mint együtt lerészegedve fentrengi majd a kocsma előtt. :D Szegény csaj. :( xD
8/18 anonim válasza:
Te egy igazi tapintatlan érzéketlen ember lehetsz. Szerinted egy nőnek erre van szüksége? A nőnek, akit te "a csaj" néven emlegetsz. Egy csepp tisztelet sincs benned a női nem iránt te tapló barom. 22/L
9/18 anonim válasza:
ja, beszélgethettek a traktormárkákról
10/18 anonim válasza:
Nem értem miért szóljatok le. Lehet h olyan lányt akar elvinni aki amúgy is szereti az ilyen hangulatot. Én is vittem már csajt (persze szolidabb)pub-ba randira és nagyon jól összejött. HA ismered elégé a lányt akkor akkor szerintem nyugodtan elviheted. Persze nem egy harmad gyenge kocsmába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!