Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki ezt mielőtt elmennék? 2 hét múlva megyek külföldre és csak szeptemberben jövök haza.
Figyelt kérdés
Van egy srác csak barátok vagyunk, minden nap beszélgetünk. Néha néha hozzám ér, megcsikiz, átölel stb.. sokat nevetünk, mindenről lehet vele beszlni. mindenre kíváncsi ami velem kapcsolatos stb. Szval valószínűleg tetszek neki, és ő is tetszik nekem. Tudja h megyek e a nyáron.
Mielőtt elmennék megmondjam neki h tetszik? csak eddig féltem lépni? Vagy fölösleges??
2010. máj. 20. 16:42
11/14 anonim válasza:
A puszi tényleg jó ötlet, nem kell konkrétan kimondani hogy szereted. Adj neki egy puszit a szájára =)
12/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ell kellene mondanod. Gondolj bele az mindkettötöknek, csak fájdalmat okozna..Föleg ha a fiù hasonlò érzéseket táplál irántad. Tartsátok a kapcsolatot, s mikor haza mész akkor ...:D A folytatás a te dolgod ^^
13/14 anonim válasza:
tuti elmondanám
mert elmész, ő eseteg talál vkit és azon fogod rágni magad, mi lett volna ha....
14/14 anonim válasza:
előző vagyok
ja annyit, hogy azt úgy tényleg ne tedd hogy hé: "tetszel"
azért nem igy kellxD
esetleg megcsókolod és mondd neki h szeptemberben találkozunk és rem. folytajuk aho abbahagytuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!