Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondja aludjak nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja aludjak nála akkor biztos, hogy szexelni akar?

Figyelt kérdés

Nem régóta ismerkedünk. A munkám miatt csak este tudunk találkozni /este 10 után vagy később/.

Azt mondta aludjak nála, nemet momdtam.

Csak felmerult bennem, hogy ha igent mondok akkor az neki azt jelenti, hogy szexeltunk?

Tetszik nekem, de még nem az a fu de nagy érzés.

Ő pedig eléggé oda van értem.

Ezt csak azért írtam, hogy a helyzet miatt hátha számít

Én 26L, 34 F

2017. jún. 27. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát meg akar tömni kb.
2017. jún. 27. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

ki tudja?

ezt csak te tudhatod, mivel te ismered.

itt senki se gondolat olvasó, telefonálj az ezo tv-be, ott megmondják a tutit ;)

egyébként ha már eljutottál odáig, hogy feltedd a kérdést akkor valamilyen szinten azért benne lennél egy kis etye-petyébe, gondolom :)

aludj ott, aztán ha rád mászik megmondod hogy "épp megvan", és máris okosabbak lettünk, milyen szándékkal van feléd.

2017. jún. 27. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Elég sanszos.
2017. jún. 27. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, szeretné. Bár én csak akkor akarnék a lánnyal együtt aludni, ha tidpm, hogy közös a testi vonzalom. De te ismerkedtél vele, te neked kellett volna eddig kiismerni. Ha pedig nem sikerült kiismerni, akkor ismerkedjetek tovább.
2017. jún. 27. 23:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, biztos. Ezen miért kell csodálkozni ilyen korban?

Kíváncsi rá, hogy te mennyire akarod komolyan a dolgot, feszegeti a harátokat. Ha igent mondasz akkor úgy veszi, hogy szabad a pálya, lehet közvetlenebb is. Úgy semmi esetre se mondj igent, ha még abszolút nem áll szándékodban lefeküdni vele mert elég kínos és kellemetlen este elé fogtok nézni.

2017. jún. 28. 00:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Ááááá, szerintem csak dominózni akar, semmi mást... :$
2017. jún. 28. 00:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát esélyes, de ezt igazából csak ő tudja...kívülről igen a válaszom, főleg ha már csók, tapi megvolt....
2017. jún. 28. 09:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Más a fél lábát adná 1 aktusért.Te meg félsz,hogy jól érezd magad?
2017. jún. 28. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Aludtam már úgy sráccal 2-3 randi után, hogy semmi sem történt. Csókolóztunk, beszélgettünk de különösebben nem mozdult rám, csak átkarolt és úgy aludtunk. Először ellenkeztem én is és mondtam, hogy miért jó neki az, ha átmegyek csak aludni hozzá, de ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy nem akar semmi mást, csak aludni. Na, mondtam magamban, jó, akkor csőbe húzlak, amúgy sem tudnánk szexelni a női dolgok miatt, átmegyek akkor így, ha szexelni akartál volna, mondtad volna azt virágnyelv helyett. És tényleg csak aludni akart. :D

Ezt tényleg csak ő tudhatja.

2017. jún. 28. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!