Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell elcsavarni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elcsavarni egy gazdag pasi fejét?

Figyelt kérdés
Aki kihasznált már férfit az hogy tette?
2010. máj. 20. 01:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Annyi pénzem soha nem lesz,kölcsönből nem akarok élni,szükségem van rá hogy testem összhangba kerüljön a lelkemmel Olyan pasival jönnék össze aki úgyis úszik a pénzben annak úgyse lesz nagy veszteség ha kicsit lehúzom,és lehetőleg olyan választanék aki megérdemli hogy kihasználják.
2010. máj. 20. 07:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok...
2010. máj. 20. 08:01
 13/23 anonim ***** válasza:
most ez lehet szemétül hangzik, de tényleg van olyan aki megérdemli, hogy kihasználják! De elöbb meg kell ismerni, és felmérni, hogy tényeg olyan-e az illetö. Nagyon jó emberismeret kell hozzá ès megfigyelöképesség. Anno én is csináltam ilyet, de én abból kifolyólag, hogy nagyon elegem lett abból, hogy mindenki az én pénzemen élösködik! Pasi, barátnö egyaránt. Tudták hogy önzetlen vagyok ès ezt nagy mértékben ki is használták, aztán eltüntek mint szürke szamár a ködben. Aztán meguntam, így ismerkedni kezdtem olyan körökben. A lényeg, hogy sosem szabad rákérdezni, milyen kocsija van, mennyit keres, ne a legdrágább koktélt kérd a szórakozóhelyen, így nem hiszi azt, hogy pénzorientált vagy. Menet közben úgyis kiderül. Ja és elöször semmit ne kérj, ha felajánlja, fogadd el. Idöt kell ráfordítani, ennyi. Aztán volt, aki normális volt, azt hagytam, akiröl meg messziröl virított, hogy egy tapló azt azért lehúztam. Így a lelkiismeretem is tiszta és jól is jártam. Azt nem tudom, hogy huzamosabb ideig hogy kell, mivel ezt nagyon rövid ideig csináltam, nekem a lényeg az elégtétel volt, hogy most az egyszer ne engem csapoljanak pénzzel. Azóta meg eltelt jópár év és inkább úgy válogatom meg magam körül az embereket. De ha mindenképpen ezt akarod akkor szerintem így.
2010. máj. 20. 08:02
 14/23 anonim ***** válasza:
Szeretlek, Icuka!
2010. máj. 20. 08:16
 15/23 A kérdező kommentje:
Kamu kérdés volt kíváncsi voltam hogy csinálják!Persze én nem tennék ilyet soha!
2010. máj. 20. 08:25
 16/23 anonim ***** válasza:
persze, egy nagy k*rva vagy
2010. máj. 20. 09:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát már nem azért, de ez nagyon gusztustalan. Tükörbe tudsz még nézni?.........
2010. máj. 20. 10:59
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
Ez ügyben a feleségemet kérdezd meg.
2010. máj. 20. 11:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek utolsó :)
2010. máj. 20. 12:01
 20/23 A kérdező kommentje:
Amúgy az sokkal undorítóbb hogyha egy provokatív kérdést kiírok egyből ezren szidnak,de ha valami komoly mély és érzelmes dologról szeretnék infót kapni akkor nem kapok választ,vagy ha mégis az totál ironikus hogy szépen fejezzem ki magam!/TISZTELET A KIVÉTELNEK/
2010. máj. 20. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!