Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan lány, akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, akit nem taszít a jéghegy méretű orr? Nem kamu, tényleg gigászi méret, tiszta Alain Prost:O

Figyelt kérdés
Szerintetek így van némi esélyem, vagy vonuljak be szerzetesnek?

#Cyrano #kilincsorr #nincsremény
2017. jún. 27. 15:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Széltében vagy hosszában?
2017. jún. 27. 15:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kép alapján lehetne csak véleményt mondani. Ha az összkép rendben van, és nem rajzfilmfigura szintű az orr mérete, akkor rendben lenne. Gyakran rosszabbnak hiszi az ember a helyzetet, mint amilyen... :)

19/L

2017. jún. 27. 15:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Attól tartok nem nagyítom fel a problémát( Középsuliban kozákpisztolynak csúfoltak:(
2017. jún. 27. 15:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátomnak volt ilyesmi orra, piszok szexi volt szerintem, illett a karakteres arcához.
2017. jún. 27. 15:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem és egy csomó nőismerősömnek tetszik. Inkább az apró pisze orr férfiakon a taszító.
2017. jún. 27. 15:27
 6/17 A legrosszabb ***** válasza:
0%
Miért nem Cyrano de Bergerac lett a felhasználóneved?
2017. jún. 27. 15:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Lányként nekem is elég csúnyácska és nagy orrom van, mégis szépnek tartanak, szóval az összkép számít :D

Lehet még jól is áll 😄

2017. jún. 27. 15:30
 8/17 A kérdező kommentje:
Mert Geralt sokkal menőbb, szörnyekre vadászik és varázslónőkkel jár igazi példakép:)
2017. jún. 27. 15:31
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Add fel cimbora. A nagy orr soha, semmilyen korban nem volt a szépségideál része. Sőt, ha bevetődsz egy Egészséges Fejbőr koncertre, még bajos is lehet belőle, különösen, ha görnyedt alkatod van, patkányfüleid vagy púpod. (Ez esetben nagyon gyorsan sunnyogj el, vagy kezd el mondani, hogy parodizálsz)
2017. jún. 27. 15:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kapcsold be a filmpluszt, mert le fogják adni a Cyrano sztorit, amire utalt is itt már valaki. Tanuld el tőle a dolgokat! Ha sikerül, várlak az őrültklubban, én leszek Donquixote, haverom meg Zorró, a csajhaver meg Zsándárk.
2017. jún. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!