Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan orvossal, aki nem annyira helyes?

Figyelt kérdés
Viszonylag alacsony, arcra átlagos, de nagyon értelmes, humoros és kedves. Ilyen esetben eltekintenétek a "nem tökéletes" külsőtől?

2017. jún. 18. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Most vonz téged vagy nem? A magassága hogy jön ide? Nekem volt 165 cm magas párom (egy magasak voltunk) meg 185 cm magas is. A 165 magasba szerelmes voltam, a 185 magas jobban mutatott de belé nem voltam igazán szerelmes, az inkább csak szex volt. Mit számít a magasság? Vagy ha már itt tartunk, mit számít hogy orvos? Bejön neked? Nagyon? Megvan a kémia? El tudnád vele képzelni a jövődet? Ha igen, akkor hajrá. Ha nem, akkor hanyagold.
2017. jún. 18. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

"Alacsony = nincs 180 cm"

Ehhez csak gratulálni tudok! 176 centivel alacsony (ami amúgy magyar orvosi átlag) 182 meg teljesen ok? Hogy lehet valaki ennyire felszínes...

2017. jún. 18. 13:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha elvileg így is 20 centivel magasabb tőled, akkor nem értem mi bajod xD

Meg az átlagos arccal sem értem mi bajod. Fura vagy :D

2017. jún. 18. 13:19
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
#13: Az a baja, hogy mivel nem 180 centi ezért már tartozik a trendi férfi ideálba. Tudod ez a felszínes nő ismérve. Tök mindegy, hogy 20 cm-el magasabb, ha a barátnők előtt nem lehet villogni vele, mert nem magas. Ezt nevezik gátlástalan felszínességnek.
2017. jún. 18. 13:44
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 ezt nevezik úgy, hogy te nem vagy 180 cm és böki a csőröd, hogy sok lánynak nem tetszenek az alacsony pasik :D Legalábbis nekem nem kimondottan, nem tudom, ebben mi a felszínesség, mindenkinek megvan az egyéni ízlése. Attól, hogy ez nem egyezik a te külső adottságaiddal, még nem lesz felszínesség. Na mindegy, köszi a válaszokat, nem ez alapján fogok végülis dönteni.
2017. jún. 18. 23:59
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
Akkor annyit árulj el, hogy mondjuk egy 178 centis pasi miben rosszabb egy 180 centis palinál azon kívül, hogy egy talpbetétnyi vastagsággal alacsonyabb és azt a két centit max vonalzóval tudnád észrevenni. Vagy neked ilyen jó a szemmértéked? Mi van akkor ha az illető egy állati jóképű pasi, de nem éri el a 180-at csak a 178-at, ne adj Isten 176-at. Te mégis mekkora vagy, hogy ezt ennyire sikerült kicentizned?
2017. jún. 19. 00:35
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom, én azt vettem észre, hogy hiába vagyok intelligens, művelt férfi, hiába van humorom, hiába van az a klt betűnyi légypiszok a nevem előtt,mivel nem vagyok adonisz a nők emberszámba sem vesznek.
2017. júl. 10. 21:44
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Babám a szépség múlandó az orvosi fizetés pedig évről évre nő na meg ajándékok hálapénzek....
2017. júl. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!