Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell csókolózni? >. <

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csókolózni? >. <

Figyelt kérdés
Halii. Egy ideje járok a barátommal, és a haverjátol tudom, h következő taálkozásunknál meg akar madj csókolni. Én teljesen tudatlan vagyok ebebn a témában, pls segítsetek. :/ Valami tipp, akármi! :D
2010. máj. 18. 19:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

20:44 neki nem, de összehánytam a monitoromat...

Egyébként nyelvesen.

2010. máj. 18. 20:47
 12/16 anonim válasza:
Mennyi ostoba válasz!Természetes, hogy izgulsz én is izgultam anno. A lényeg, hogy sztem a fiú irányítani fog, először csak puszi a szájra majd beljebb lehet "menni", de persze nem a mandulájáig. Ha nyelves a csók, akkor a nyelveddel körkörös mozdulat a nyelve körül, csak add át magad a pillanatnak! Sok sikert, jó lesz és ne izgulj!
2010. máj. 18. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:
2010. máj. 18. 21:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, azonak, akik normálissan válaszoltak. :) Egyébként nagyon siettem, ezért nem néztem körül seholsem, gondoltam egyszerűbb lesz tapasztalt emberektől tanácsot kérni. M1, örülök h vannak normális emberek is. :) Am az egyik válaszadón nagyotröhögtem. :D a 20:10-esen. :D l.o.l
2010. máj. 18. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Eloszor szajra puszi otthagyod az ajkad. Aztan kinyitod es meg egy puszi a nyelved benn marad. Es szep fokozatosan attolod a nyelved mindenegyes puszi alkalmaval. A lenyeg h ne tartsd benn tul sokaig a nyelved mert kib.aszott szar es fullaszto tud lenni:D
2010. máj. 19. 17:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet. :) :D Megfogadom a tanácsaitokat. :D
2010. máj. 22. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!