Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek, ha a lánynak aki tetszik, van barátja?
ismerd meg a lányt, és ha nagyon beléd esik fel adja érted azt a kapcsolatot!! legyél türelmes! beszélgess vele!!
Szard le azt a csávot, kit érdekell ha látja h félsz tőle az nagyon fog tetszeni neki!!! és ne add meg ezt az előnyt neki!!!
Nekem is volt barátom amikor a mostani párom megismertem. A régi nem foglalkozott velem, mindig a haverjaival volt. A mostani ezt "kihasználva" mindig udvarolt, viccelődött velem, jókat dumáltunk és kialakult az aminek kellett. Szakítottam a régivel és összejöttem vele. Két és fél éve vagyunk együtt, azóta már együtt lakunk.
Nyugodtan próbálkozz nála szerintem, egy próbát megér, nem? Ki tudja, hátha téged választ! Sok szerencsét!!
Próbálkozz de ne ugy mint az egyik osztáljtársam, nevet nem mondok, 3. gimibe jár és nem magyarországi, rányomult az egyik csajra aki megmondta neki h nem, de ő csak hajtsa a magáét, szal ha azt mondja hogy nem, és te nem értesz vele egyet, ne nyomulj, várj, amikor szakit a pasijával akkor próbálkozz ha még nem szerettél bele másba...
NWO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!