Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokat vartam tole?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat vartam tole?

Figyelt kérdés
Facebookon irt ram par honapja, hogy tetszem neki es szimpatikus vagyok. Nem foglalkoztam vele mert azt hittem komolytalan meg egyebkent is messze vagyunk egymastol. Ido kozben megis irt ujra aztan ujra es egyre jobbakat beszelgettumk. Eszre sem vettem de elkezdett alakulnk koztunk valami, este o volt az utols gondolatom, reggel az elso.. Megbeszeltuk, hogy talalkozunk, de kozben chaten egyre tobb volt a felreertes mert kb fel mondatokkal kommunikal es sokszor nem ertettuk egymast emiatt. Megkertem, hogy inkabb levelezzunk, ha szeretme megismerni. Ez mukodott par napig aztan ujra allandoan irt chaten ami ujabb felreerteseket eredmenyezett. Osszekaptunk aztam kibekultunk, a talalkozo elmaradt de megbeszeltuk, hogy inkabb telefonon beszelunk. Mikor hivjuk egymast, mindn tokeletes, jokat beszelgetunk. De keptlen leakadni a chatrol ahol ma reggel is egy felreerheto uzenet vart. Irtam neki, hogy ez megint a sokadik furcsa uzenetes es nem vagyok gondolatolvaso, erre azt mondja, ha nem tudom igy elfogadni es nem vagyok benne biztos, hogy ot akarom, akkor hagyjuk az egeszet. Elfaradtam, hogy mindig talalgatnom kell mire gondolhat es nem is vagyok chathercegno. Ellenben barmikor hivhatnank egymast ingyen es beszelhethetnenk amibol sosm volt meg felreertes, de o "cserben hagy" mert nem chatelgetek vele. Tenyleg olyan nagy dolog, ha szivesebben leveleztem volna vagy hivtam volna mert mar belefaradtam a buta felreertesekbe?
2017. jún. 11. 10:57
 1/1 Nia15 válasza:
Teljesen megértelek nekem is volt egy hasonló esetem pár hónapja, igaz nekem a találkozáson hisztériázott mindig, de nem értette meg, hogy nem akarom elsietni a dolgokat. Vissza térve a te problémádra, nem értem, hogy miért nem jó úgy ahogyan van és aztán majd kialakul. A telefonálást és a levelezést én is néha jobban szeretem bár mondjuk a chat híve vagyok. Pedig a távolság se lenne akadály úgy gondolom. A másik meg a fél szavak, fél mondatoktól én is rosszul vagyok, amikor írok neki egy regényt és erre ő csak annyt ír hogy jó vagy valami mást, olyan mind ha nem is érdekelné. Nem tudom, hogy most a helyedbe őszintén mit csinálnék mert írtad, hogy úgy mond cserbe hagyott. Ha valamit még segítség képen szeretnél tudni írj még. Remélem kicsikét segítettem. Maga a kérdésedre a válasz, hogy nem vártál el sokat tőle csak ő nem gondolja át ezt az egész dolgot!!!!
2017. jún. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!