Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Webkamera nélkül is találkozhatnék vele?
Úgy értem, van egy férfi,akivel már hónapok óta beszélgetek, nagyon jól kijövünk egymással,nem is ragoznám a dolgot,mert nem lényeg.
Képeket már láttunk egymásról,rengeteg-email váltás
és skype chat történt.
Szerintem lassan közeleg a találkozás ideje...a kérdésem az lenne :
Szerintetek találkozhatnánk úgy is,hogy nem kamerázunk előtte ? Tehát csak a képek, meg a beszélgetések, telefonok,stb.
Azért kérdezem,mert én élőben akarom őt látni, nem kamerán keresztül. A kamera pedig legtöbb esetben torzít.
A másik oka, hogy szeretném, ha élőben látnánk egymást először, hogy meglegyen az a legelső flash, amikor meglátod a másikat..akkor dől el igazán,hogy van -e kémia és hogy üt-e.Mintha spontán találkoztatok volna...Webkamera annyira szar....Lehet,hogy élőben tök okés lenne a pasi , de mondjuk a kamera "arca" miatt nem tetszene és akkor az esélyt se adom meg,hogy lássuk egymást élőben.Ugyanez van nálam is: Élőben szép nő vagyok, de a kamera fejem annyira szar, hogy az nem is én vagyok kb....
Ezért lenne jó simán egyből összefutni,hogy full a valóságot lássuk.
Ti találkoznátok úgy nővel, hogy hónapokig beszélgettek, képeket láttok egymásról,telefonáltok, stb, de úgy hogy kamera nélkül ?
Elmennétek így is a találkára ?
Köszönöm ,
33 / N
37 /F
Szerintem lehet találkozni webcam nélkül is. Ugyanakkor az én karakterem nem ismeri azt, hogy van-e kémia vagy nincs, ezt csak a pubertások szövegelik, mert ezt tolják a fejükbe a tévéből. Sokkal de sokkal fontosabb dolgok és felelősségvállalások vannak egy kapcsolatban, ehhez képest a "van-e kémia" csak egy kis piniáner rész. Mit csinálsz akkor, ha évek múlva ott vagytok, hogy van kémia, minden szuper, de közben egy gerinctelen ficsúr?
Webcam-hoz pedig lehet venni állványt, ugyanakkor csak az amatőr gyerekes csávók hiszik azt, hogy minden szép nő kamerában is csodás.
Igen, természetesen nyilvános helyre gondoltam,persze !
Mondjuk az egyik konferenciájára elmehetnék.
Vagy ( ő olasz ), ha épp Olaszországban van,akkor úgy intézem, hogy én is olaszban legyek,de neki erről nem szólok, csak ha már ott vagyok, és hogy ha már itt vagyok, akkor összefutnánk-e valahol.
"Mit csinálsz akkor, ha évek múlva ott vagytok, hogy van kémia, minden szuper, de közben egy gerinctelen ficsúr? "
Ha nincs kémia, akkor is kiderülhet x év után,hogy egy gerinctelen szar alak...és akkor legalább a mi esetünkben volt kémia...
egyébként meg : az én szűrőm elég jó...nem fogok fas@kalapba botlani,mert olyannal eleve még neten sem állok le. Ahhoz pedig,hogy valakivel már élőben is találkozzak,ahhoz már nagyon sok mindent " le kellett tenni az asztalra".Mi már eddig eljutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!