Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Webkamera nélkül is találkozha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Webkamera nélkül is találkozhatnék vele?

Figyelt kérdés

Úgy értem, van egy férfi,akivel már hónapok óta beszélgetek, nagyon jól kijövünk egymással,nem is ragoznám a dolgot,mert nem lényeg.

Képeket már láttunk egymásról,rengeteg-email váltás

és skype chat történt.

Szerintem lassan közeleg a találkozás ideje...a kérdésem az lenne :

Szerintetek találkozhatnánk úgy is,hogy nem kamerázunk előtte ? Tehát csak a képek, meg a beszélgetések, telefonok,stb.

Azért kérdezem,mert én élőben akarom őt látni, nem kamerán keresztül. A kamera pedig legtöbb esetben torzít.

A másik oka, hogy szeretném, ha élőben látnánk egymást először, hogy meglegyen az a legelső flash, amikor meglátod a másikat..akkor dől el igazán,hogy van -e kémia és hogy üt-e.Mintha spontán találkoztatok volna...Webkamera annyira szar....Lehet,hogy élőben tök okés lenne a pasi , de mondjuk a kamera "arca" miatt nem tetszene és akkor az esélyt se adom meg,hogy lássuk egymást élőben.Ugyanez van nálam is: Élőben szép nő vagyok, de a kamera fejem annyira szar, hogy az nem is én vagyok kb....

Ezért lenne jó simán egyből összefutni,hogy full a valóságot lássuk.

Ti találkoznátok úgy nővel, hogy hónapokig beszélgettek, képeket láttok egymásról,telefonáltok, stb, de úgy hogy kamera nélkül ?

Elmennétek így is a találkára ?

Köszönöm ,

33 / N

37 /F

2017. jún. 10. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet találkozni webcam nélkül is. Ugyanakkor az én karakterem nem ismeri azt, hogy van-e kémia vagy nincs, ezt csak a pubertások szövegelik, mert ezt tolják a fejükbe a tévéből. Sokkal de sokkal fontosabb dolgok és felelősségvállalások vannak egy kapcsolatban, ehhez képest a "van-e kémia" csak egy kis piniáner rész. Mit csinálsz akkor, ha évek múlva ott vagytok, hogy van kémia, minden szuper, de közben egy gerinctelen ficsúr?

Webcam-hoz pedig lehet venni állványt, ugyanakkor csak az amatőr gyerekes csávók hiszik azt, hogy minden szép nő kamerában is csodás.

2017. jún. 10. 15:35
 2/5 anonim válasza:
Mondjuk én sokkal fiatalabb vagyok de volt már rá példa hogy ismerkedtem egy sráccal ráadásul úgy hogy egy darab fényképet nem mutatott magáról és a talin tudtam meg hogy hogy néz ki. Nagyjából leírta és onnan tudtam. Kellemes csalódás volt mert nagyon helyes srác jött oda. Viszont... szerintem jó ötlet de csak akkor ha nyilvános helyen találkoztok mert sok a csaló gonosz ember...
2017. jún. 10. 15:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, természetesen nyilvános helyre gondoltam,persze !

Mondjuk az egyik konferenciájára elmehetnék.

Vagy ( ő olasz ), ha épp Olaszországban van,akkor úgy intézem, hogy én is olaszban legyek,de neki erről nem szólok, csak ha már ott vagyok, és hogy ha már itt vagyok, akkor összefutnánk-e valahol.

"Mit csinálsz akkor, ha évek múlva ott vagytok, hogy van kémia, minden szuper, de közben egy gerinctelen ficsúr? "

Ha nincs kémia, akkor is kiderülhet x év után,hogy egy gerinctelen szar alak...és akkor legalább a mi esetünkben volt kémia...

egyébként meg : az én szűrőm elég jó...nem fogok fas@kalapba botlani,mert olyannal eleve még neten sem állok le. Ahhoz pedig,hogy valakivel már élőben is találkozzak,ahhoz már nagyon sok mindent " le kellett tenni az asztalra".Mi már eddig eljutottunk.

2017. jún. 10. 15:50
 4/5 A kérdező kommentje:
a kémia pedig baromira kell ahhoz, hogy egyáltalán valakihez hozzáérjek, vagy megengedjem,hogy ő hozzám érjen. kémia nélkül nincs kapcsolat. ez meg az én karakterem.
2017. jún. 10. 15:53
 5/5 A kérdező kommentje:
szerencsére nem te voltál a kérdés.
2017. jún. 10. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!