Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne randira hívnom?
Figyelt kérdés
Egy volt gimis osztálytársamról van szó. (lányról van szó). Gimiben nem volt se pozitív, se negatív a kapcsolatunk.2017. jún. 4. 18:22
1/4 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy mostanában nagyon lájkolgatja face-en a párkapcsolatos posztokat, meg ha jól tudom gimi óta nem is volt pasija. Nekem meg mindig is bejött, gondoltam rá kéne repülni.
2017. jún. 4. 18:23
3/4 anonim válasza:
"Gimiben nem volt se pozitív, se negatív a kapcsolatunk."
Én ebben látom a problémát. Valamelyik irányba el kellett volna, hogy mozduljon a dolog - a negatív kapcsolat is jó kiindulópont lehetne, ha be tudnád bizonyítani, hogy megváltoztál(vagy nála ugyanez), és az ezt előidéző kellemes csalódás már elindíthatna egy kölcsönös szimpátiát. Végül is megpróbálhatod, de abszolút nem garantált a siker. Nem látok igazi kiugrási pontot, csak aféle "langyos vizet", az meg nem hiszem, hogy elég.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát annyi, hogy gimiben azért eléggé lúzer voltam. Ma már ez annyira nem mondható el.
2017. jún. 4. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!