Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz ebből még kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ebből még kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki már kb. 1 éve folyamatosan próbálta velem felvenni a kapcsolatot. Közben egyszer volt barátnője, de az nem volt komoly. Aztán úgy alakult, hogy megtetszett nekem is ő és 1,5 hónapig találkozgattunk. Minden jó volt, szép volt, csak neki nagyon kevés ideje volt rám, és emiatt sokat veszekedtünk, amit ő elég nehezen viselt. Miért volt az, hogy ő mindig azt mondta, hogy fontos vagyok neki, és nagyon vonzódik hozzám,meg mi lesz ha egyszer belémszeret stb., és aztán mégis alig volt rám ideje? Aztán pár napja közölte, hogy ő mégsem szeretne komoly kapcsolatot, mert nincs sok szabadideje a munkája miatt. Viszont szeretné ha továbbra is beszélgetnénk, és jóban lennénk.

Szerintetek lesz ebből még valami? Vagy most miért mondta ezt nekem? Mi a vélemény az egészről?

Most már rájöttem, hogy én is vonzódnék hozzá nagyon, és szeretnék vele lenni, viszont büszkeségből képtelen lennék beszélgetést vagy bármi mást kezdeményezni, lenne még ennek értelme? Sőt ha ő kezdeményeznek, lehet hogy büszkeségből akkor is elküldeném.

2010. máj. 17. 20:37
 1/5 Stage6SR ***** válasza:
Yes
2010. máj. 17. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ha nagyon akarunk valamit akkor igy vagy ugy, de igyekszünk, megpróbáljuk elérni! Ha tényleg oda lenne érted akkor inkább leültetne beszélgetni, hogy ő akarja ezt a kapcsoltatot, de keveset birtok talizni és hogy szeretné ha ezt megértenéd! Nem pedig, hogy én nem akarok komoly kapcsolatot, de legyünk jóba! Ez olyan "jó vagy baby, de annyira nem hogy egyem magam rajta hogy mikor tudunk tal."

Szerintem ha keres azért jelentkezz vissza neki, de légy ridegebb és az lesz a fontos tényező, hogy mennyit keres!

2010. máj. 17. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy azért nem akarja a kapcsolatot, mert nem akarja, hogy rosszul érezzem magam mellette, amikor nincs rám ideje. Viszont mindenkinek arra van ideje, amire akarja hogy ideje legyen, nem?
2010. máj. 17. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2O:45ös vagyok...

Látod tudod te a választ magadtól is, ez egy olyan sima lerázós duma, mondjuk megbántani nem akart, de szerintem őszintének kellett volna lennie, ha igazán tisztelne téged! Hagyd őt... Fel a fejjel!

2010. máj. 17. 21:43
 5/5 A kérdező kommentje:
teljes mértékben igazad van, köszönöm a megerősítést
2010. máj. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!