Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek a gyáva pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a gyáva pasik?

Figyelt kérdés

Ilyennel hogy lehet összejönni?

Később, a kapcsolért képes küzdeni az ilyen típus?

2010. máj. 17. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy gyáva és nem mer ismerkedni nem azt jelenti, hogy nem küzdene a kapcsolatotokért, vagy nem lenne piszok jó a szexben. Mert ha már kialakulnak a bizalmi szállak akkor megnyílik neked, és olyan lesz mint bárki más. 18/f
2010. máj. 17. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont, pont ilyen vagyok, sajnos nemnagyon merek kezdeményezni, de ha már ismerek valakit, akkor minden frankó, és amúgy egy már alakulóban levő kapcsolatért is képes lennék küzdeni hogy összejöjjön, nem csak egy meglévőért, pusztán az első lépést megtenni vagyok túl félénk :S volt már hogy megindult valami anélkül hogy nagy lépést kellett volna tennem, és ugy már megy minden, szóval tudom hogy úgy már megy... csak ehhez kell vmi véletlen szitu amiben kényszerből ismerkedek és nem célzottan ismerkedési szándékkal, ha megvan az alap emberi kapcsolat, a továbbfejlesztésével már nincs gondom!
2010. máj. 17. 20:46
 13/19 A kérdező kommentje:
18:19 ott a pont!
2010. máj. 19. 18:27
 14/19 anonim válasza:

akinek csak az első lépés nehéz, az még nem olyan vészes. csak ügyesnek kell lenned hog közel kerülj hozzá, onnan meg már megy a dolog.

de olyanok is vannak, akik a későbbiekben is gyávák maradnak... tapasztalat. olyannal nem érdemes kezdeni. úgyse lesz belőle normális kapcsolat, ha csak nem te is egy ilyen kis béna vagy, akit nem zavar ha ő szarakodik. én nem bírtam, ki is dobtam a fenébe...

2010. máj. 19. 18:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Gyávák. Úgy lehet összejönni vele, hogy letámadod. Mi az a kapcsolért?
2010. máj. 19. 20:28
 16/19 A kérdező kommentje:

:D kapcsolj már:D

Kapcsolatért:D

Kpcoslatérat:DDDD

2010. máj. 19. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem egy van ilyen haverom, szerencsétlen fasz, őt nézve nem érdemes küzdeni mert ha megszerzed sem bizots h olyan jó lesz vele. de ő arra vár h "a szájába repüljön a sültgalamb" de nem is néz ki jól és pénze sincs...
2010. júl. 18. 23:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is ilyennek mondanám magam, igazából csak a kapcsoalt teremtéssel van bajom, ha ismerem a csajt onnantól már nincs bajom, és én küzdenék a kapcsolatért, sőt még romantikusnak is mondtak

18/f

2010. júl. 23. 23:06
 19/19 anonim válasza:
Minden pasi gyáva, félnek a lányoktól. Akarsz tőle valamit? Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.
2010. dec. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!