Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú a suliba és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú a suliba és mindig néz ha lát de már régóta nézzük egymást csak ezzel nem tudom mit akar nem tudom mér néz vagy tetszem neki vagy ilyen érdekes lennék? Nem értem ha oda mennék hozzá az cinkes lenne?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Lehet hogy akkar valamit és fél. Én is ilyen vagyok 17/F
2010. máj. 17. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
menj oda hozzá és kérdezd meg hogy miért néz.válaszából remélhetőleg ki fog derülni.
2010. máj. 17. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
legyél kezdeményező. köszönj neki ha ö is köszön a sziamizuig is eljuttok. de ha csúnyavagy akkorinkáb kerüldel mertavégén lehányná a fejed!!!
2010. máj. 17. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha találkozól vele akkor köszönj neki, nem számít hogy nem ismered, jól fog esni neki. Biztos hogy azért néz mert tetszel neki.Ez tuti. Nyilván félénkebb srácról van szó aki nem fog oda menni hozzád csak úgy (am ilyen vagyok én is) Szerintem vagy menny oda te és kezdeményezz, vagy ha te is félénkebb vagy akkor esetleg ha szimpi a srác akk vedd fel msn-re, myvipre, és elkezdődhet az ismerkedjetek :)) Útána már bátrabbak fogtok személyesen is dumálni :))
2010. máj. 17. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:

tuti nem azért néz mert csúnya vagy...sztem ha tudod a nevét keresd meg iwiwen v myvipen v facebookon v tudomisénhol :D dobj neki egy üzit hogy szijja elkérhetem msned? (ha nincs kirakva neki ha kint van simán vedd fel) lehet csak nyuszi és nem mer hozzádszólni...pár kedves mosoly és köszönés a suliban sokat dobhat az ügy érdekében, hmmmm...vagy pl ha nincs körülvéve haverokkal menj oda hozzá és kérdezd meg pl h kivel lesz órája, utána add elő neki a véleményed a tanárokról, megemlítve azt akivel órája lesz de róla ne sokat beszélj inkább csak röviden fejtsd ki h hú az a tanár ilyen meg olyan (ne durván ha utálod és ne áradozz ha bírod inkább ilyen semlegeset még akk is ha nehéz). utána ha nem túl nyuszi ő is beszélni fog (de azért hagyd). és mikor lelépsz gyorsan mond meg neki h jajj elfelejtettem, szia xyz vagyok és egy édes kis mosoly (ne báj vigyor és ne is gúnyos vigyor xD) ha van némi sütni valója ő is kinyögi a nevét :D

18/L

2010. máj. 17. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Elöttem szólónak igaza van :D Én is így jöttem össze a pasimmal :D A durva, hogy vele 3 éven keresztül csak szemezgettünk, ha öszefutottunk, mert nem mertünk lépni.. Te ne akarj így járni, szóval menj oda hozzá :D
2010. máj. 18. 06:41
 7/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat majd megpróbálok oda

menni hozzá és mondani valamit...vagy kérdezni valamit:)

hátha sikerül majd valami :)

2010. máj. 18. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Melyik suliba jársz?
2010. máj. 20. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet az a srác tetszik neked, de én sokkal egyértelműbb jeleket fogok adni, pl beleszarok a füledbe és elszopogatom majd rákenem a hátadra és ostorral emgcsapkodom, hogy legyen egy kis élvezet.

Remélem mikor a faszom a szádba lesz az elég egyértelmü jelnek veszed. Miután ezzel megleszünk elővesszük a józsefrvárosi piacról lopott 21 centis vibrátort és belehelyezzük a te segged helyett az enyémbe, közben olyan arcfacsaró orgazmusod lesz, hogy azt már leírni is rossz. Én arra élvezek el, ahogyan te belehugyozol a pofámba és rádcsurgatom a nyálam, majd a kecskét is behozzuk és annak is adunk belőle

2010. máj. 20. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
úristen tavaly pont ez volt velem is meg aegy fiúval. egyikünk sem lépett úgyhogy szépen leballagott és ennyi. nagyon bánom de nem léptem. te ne akard így végezni. sok sikert:)
2010. máj. 20. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!