Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mikor a férfiak megtudják, hogy egyedül élek, akkor rögtön azzal jönnek, hogy feljön és főzzek neki valamit, nem pedig meghív egy étterembe?
Gondolja, ha már arra jár, esetleg megmutatod neki a hálót is...
Ha emellett akar valami komolyabbat is, akkor "tesztel", hogy mennyire vagy házias, egyáltalán tudsz-e főzni, milyen és mekkora a lakás (ha oda akar költözni, elférnek-e a cuccai), és a többi.
mert kretének :D
én sokkal inkább azt mondanám, hogy menjünk fel, és együtt főzzünk valamit :P jól forgok a konyhába, úgyhogy biztosan remek program lenne ;)
26/F
bár én nem vagyok pofátlan, először mindig magamhoz hívom a lányokat.
"Mellesleg az is valószínű, hogy meg akar kettyinteni, ergo nem komolyak a szándékai."
Így van! Mert a komoly szándékú férfi nem akar kettyinteni, munkahelyet vált katolikus papra, és szüzességi fogadalmat tesz! Egy komoly párkapcsolatban nincs szex, se semmi testi vonzódás! Az egy magasabb tudatállapot, ahol meghagyják a szexualitást a hanyatló földi lét ópiumának!
ó, hányszor hallottam én is ezt a dumát!:D
szexelni akarnak, nem a főzési tudományodra kíváncsiak.
ha mégis, akkor sem az első-második randin kéne kipuhatolni, ilyen formában...
Azért, mert:
- már első alkalommal dugni akarnak
- smucigok
- tahók
(basszus, ki az, aki úgy hív randira vkit, hogy majd a másik teper érte? meghívlak randira, de te fáradj neked a konyhában... és ez nevezi magát férfinak... siralmas)
nem az a baj, hogy vonzódik a csajhoz és szexelni akar majd vele. na de az első randin???
pofátlanul meghívatni magát, aztán rámászni???
-meg akarják olcsó úszni a randit
-dugni akarnak
-mindkettő egyszerre
Hagyd az ilyen pasikat ha nem képes elhívni randizni meghívni egy italra az nem komoly szándékú úreiember. Tőlem is mindig megkérdik hogy egyedül laksz? Már tudom mi következik ebből.Aztán mondják hogy csinálnak vacsorát na persze...meg borozgatás.. aztán elvesztem a kontrollt így könnyebb az ágyba bevinni. És még ők háborodnak fel hogy elutasítom őket.Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!