Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gondolja komolyan egy 40 (F) éves egy 22 (N) évessel a kapcsolatot?
Szia. Nem szeretnélek szavaimmal bántani téged, csak gondolataimat mondom el a döntést úgyis te hozod meg.
Lehet hogy komolyan gondolja, lehet hogy csak szórakozni szeretne, ki tudja ezt??!! Nem ez a fő szempont.
Szerintem ha össze is jossz vele , az a 20 év korkülönbség ott lesz és marad is, nem fog jot tenni a kapcsolatotoknak, híd el nekem. :(
A sok korkülönbség kőzétek fog állni, ha gyerek lesz nem lesz könnyű neked, plusz a család. :(
Bocsánat. :(
Te meg nem elted ki magad, disco, kapcsolatok stb.... tudom, tapasztalat, udvarlas, ajándékok, megértés, a mai fiatalokból ez teljesen kihalt, ez az ami bejön neked abból a ferfibol akit úgy szeretsz és kívánsz.
És ha túl vagy ezen meg ott a családod, el kell nekik mondanod.
Ugye tudod?
amit javaslok ha megfogadod persze, legyel vele és szorakoz ha úgy tetszik, élvezed hogy minden jóval kényeztet téged. De ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!