Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mi jut eszetekbe egy olyan nőről aki mondjuk márkás drága táskát hord (pl Michael Kors)?
erre gondolsz? [link]
Ez egy vicc...
előbb kérdezz, inkább. nem öreglányos táskára gondoltam
gondolom még nem jártál Monarcy üzletben, pedig friss a divat, és nagyon minődégi. :)
Én írtam a a 15-ös választ, hogy leszarják, látom nagyon megbántottalak ezzel. Elhiheteted, hogy nem érdekel ki mit hord, nehogy azt hidd ez mutatja meg mennyit érsz, amúgy a kisfiam is Hugo Bossban nyomja... na erről ennyit.
Szerintem a magyar férfiaknak többségének, mindegy, hogy milyen márkájú táskát hord egy nő, az összképet nézik. Nyilván azért meg tudják állapítani, hogy gagyi vagy minőségi ruhákban járunk mi nők, amit izlésesen kiegészit egy szép táska, szandál, stb.
Voltam többször Olaszországban, ott viszont nagyon sokat adnak a külső megjelenésre, divatos, márkás ruhák, napszemüvegek, cipők, táskák, menő frizura (fiatal és idősebb nők egyaránt).....hasonlóképp a férfiak is adnak magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!