Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet nagy eséllyel orvosisokkal ismerkedni? 21L
Én válaszoltam a kérdésre, Orvosi egyetemen fogsz leganagyobb eséllyel találkozni velük.
A másik válaszom is ehhez kapcsolódott mert írásaidból látszik, hogy te kb. elvárnád, hogy kb. ilyen szintű,
orvostanhallgató férfiak ezrei vonuljanak eléd, hogy te kedved szerint szemezgess.
Most ezt ugye te sem gondoltad komolyan?!
És tudjátok az a durva hogy a kérdező még egészen normális értékrendű a többi gyakoris p1csához képest.
Egy korábbi kérdésnél még olyan tisztességes szakmákat is kizártak, mint a fogorvos, kórboncnok, mert "- Az olyaaan undiii", vagy nőgyógyász, mert "- Nem tudnám elviselni hogy más lányok kéjnyílásában matasson egész nap!"
Elég butaság szakban mérni az embert...:) Sajnos mindenhol van normális is, aki szenvedéllyel tanulja, amit tanul és szívből választott, van konkrét elképzelése és terve a jövőjével és vam a bulizós "majd lesz valahogy" suttyó csőcselék. Én a helyedben mással szűnék. :) Finomabb "eszközökkel". :) Tudod, mint a normális emberek, valaki megtetszik, beszélsz vele ilyen dolgokról... Hamar kiderül, kiben van potenciál és ki nulla. És nagy a szórás a szakok között.
20L
Válaszolni akartam, de rájöttem, hogy erre értelmeset nem tudok :D Így csak erősíteni tudom, azok táborát akik erősen felszínesnek gondolják ezt az egészet. Nekem szimpi a katonai egyenruha...akkor most dobjam az emberem egy katonáért?! :D
N27
A katonák tényleg szexik. Kivéve, ha ptsd-s, mert mindig eszembe jutnak azok a beteg sztorik, mikor bekattant az illető és agresszív lett, de az békeidőben ritka. :D
Azért egy színész sem rossz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!