Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy meghóditsam a kiszemelt srácot? És ha tudtok vicceket, amivel megtudnám nevetetni? Írjatok már egy párat lécci!
Nem biztos hogy jó ötlet, hogy betanult vicceket kezdesz el mesélni (lásd Barátok Közt Peti-Linda ;)
Amúgy is mindenkinek más-más a humorérzéke, lehet,hogy amin én szét visitom a fejem, számára az nem vicces.
A fiúk amúgy is azt szeretik ha megtudják nevettetni a lányokat, szóval ha beszélgettek és mondd egy vicces dolgot, akkor azt értékeld.
Inkább beszélgessetek többet..és ismerjétek meg egymást rendesen..
2 barátnő beszélget:
- És ti próbáltátok már a "másik" lyukba?
- ÁÁ nem, még nem akarunk gyereket!
;)
Az első válaszolónak van igaza.. nem biztos hogy az fog neki tetszeni, ha betanulsz mórickás vicceket:D
Az a legjobb, ha megismerkedetek, és nagyon sokat beszélgettek.. és ha tetszel neki, neked nem sok dolgod van, várd hogy ő hódítson meg!
Jó beszélgetést:)
ne a csaj meséljen vicceket a pasinak és ne a csaj hódítsa meg a pasit
a csaj may felkeltheti magára a figyelmet ha csinosan öltözködik meg ilyesmi
"a csaj may felkeltheti magára a figyelmet ha csinosan öltözködik meg ilyesmi"
A nők maguknak is akarnak tetszeni, szóval ha megyek az utcán akkor hogy szúrjam ki ki az aki pont nekem öltözött ki? :) Amit szerintem nyugodtan megtehetsz beszélgetsz vele. A viccmesélést, viccelődést hagyd meg a férfiaknak. :D Nem bántásképp, de nem sok női humoristát ismerünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!