Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Eggyik osztálytársam nagyon tetszik nekem,és Ő ezeket a jeleket küldi felém,és nem tudom hogyan értelmezzem őket:Eggyik órán elé ültem,és mondta nekem,hogy:Dejó,előttem ül az xy! :) Múlthét szerdán volt a ballagási fotózásunk,és mikor ránéztem,nagyon gyorsan elkapta a fejét,és mikor a fiúkról csináltak csoportképet,akkor is engem nézett,és gyorsan elkapta a fejét,és hátrasimította a haját! Zavarban volt? Állandóan szórakozik velem,mikor rossz kedvem volt,akkor is megnevettetett,amikor pótdolgozatot írt,akkor is mellettem volt egy szabad hely,és mondta,hogy: Én ide ülök! Másik osztálytársamnak(fiú),van egy olyan szokása,hogy állandóan szkanderozni akar velem,és é szoktam is vele,és a srác,aki bejön nekem,mindig odajön,és sokáig fogdossa a kezem,rám mosolyog,néz,stb..Mondták neki eggyik órán,mikor megint nevettetett engem,hogy: szerelmes! (mármint a srác),és nem tagadta,nem mondott semmit! :) Amúgy nagyon jóban vagyunk,mindig mondja nekem,hogy: xy figyelj! Nevet a vicceimen,mások is mondták már hogy sokszor csillog a szeme,mikor rám néz.2010. máj. 16. 13:58
2/5 anonim válasza:
Bazz ez a kérdés már volt,tök ugyanezekkel az "esetekkel".Hm milyen különleges.Am. tudom mit akarsz hallani ugyhogy:tuti tetszel neki!Na így jó?
5/5 anonim válasza:
Naná, hogy tetszel neki! Ha valóban ezek a jelei, akkor zavarban van ;) És az nem jelenthet rosszat :D
Hajrá!
Dobd be magad! ;) Amikor csak teheted kommunikálj vele, vagy valahol kezdeményezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!