Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a randin a pasi sorolná az elvárásait? Főzni takarítani és gyereket nevelni szerető családanya típusú hölgyet szeretnék párnak?
nem is randiznék egy ilyennel
nem tartom magam házvezetőnőnek
# 13
Ez egy fair deal :) Mondhatni ez a klasszikus családmodell :)
Kedves Kérdező!
Örülj neki, h most, öt percnyi időbefektetés után derül ki, h nem vagytok összevalók. Max. 2 buszjegy árát vesztetted el, h az illetővel találkoztál. Olcsón megúsztad.
Legközelebb egy kockás papírral (laptoppal, excel táblázattal) indulj randizni, a fejlécben a nevek, bal oldalt egymás alatt a tulajdonságok legyenek, a metszésükben meg az adott pontszámok. Aztán kihirdeted: the winner is.....!
Üdv Ԙ
Én is így szoktam legalább a második randin, bár a családanyás dolgot sosem említem, mert az, az esetek többségében ösztönös. Vagy-vagy.
Jobb az őszinte, talán olykor bunkó igazság. Mint a kényelmes hazugság. Őszintén elmondtam, aztán vagy egyezett az értékrendünk és folytattuk tovább, vagy ment mindenki Isten hírével. Nem raboltuk egymás idejét.
Meglepően sok nővel volt hasonló a felfogásom. Örültek az őszinteségemnek. A párommal is hasonlóképp ismerkedtünk össze. Ennek három éve, s nagyon jól elvagyunk :)
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!