Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit is jelent pontosan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit is jelent pontosan egy lánytól, hogy nem vagy az esetem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 10:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

ja de az tényeg igaz hogy amikor egy nő azt mondja, hogy "nem vagy az esetem" azt nem kell nagyon mellre szívni, többnyire nem jelent semmit. nekem is mondták már, utána összejöttünk.

másik példa: ismertem olyan lányt is, aki folyton mondogatta, hogy neki csak a hosszú hajú fiúk jönnek be bla bla, a lényeg az hogy egyetlen hosszú hajú barátja sem volt még, csakis rövi hajúak, na szóval ennyit erről

2010. máj. 16. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem érez irántad semmit, sem érzelmileg sem szexuálisan (ez nem csak a külsön múlik).
2010. máj. 16. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
mossál fogat
2010. máj. 30. 22:55
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
Igen is mellre kell szívni hgoy bocsika de nem vagy az esetem. Gusztustalan, tapintatlan duma. Nekem aki ilyet mond rám, eleve nem is kell. MErt bunkó és totál jó csajnak képzeli magát. Közben meg nem ér semmit, annyi hibája van hgoy akár én is mondhatnám a külsejére hogy nem az esetem. A nők mind ilyen beképzeltek. Majd kellenék én még nekik 10 év múlva, mikor alájuk vernek két gyereket és otthagyja őket az álompasi aki csinálta.
2012. ápr. 21. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen igaza van az utolsónak.. Sajnos ez így van...
2018. aug. 19. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!