Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csókolóztatok már esőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolóztatok már esőben?

Figyelt kérdés
Milyen volt?Kort és nemet is írjatok!
2010. máj. 16. 07:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nedves.
2010. máj. 16. 07:39
 2/27 A kérdező kommentje:
köszi.....
2010. máj. 16. 07:43
 3/27 anonim ***** válasza:
nagyon jó, és romantikus meg tényleg nedves volt :D
2010. máj. 16. 07:56
 4/27 anonim ***** válasza:
38%

vicces és nagyon-nagyon vizesek lettünk. "sajnos" ez egy zuhanyzást kívánt - együtt... (: jó volt

15/L

2010. máj. 16. 08:05
 5/27 anonim válasza:
53%
nem is jutott még eszembe..de biztos jó lehet
2010. máj. 16. 08:15
 6/27 anonim ***** válasza:
barátnömmel amikor összejöttem szakadt az esö és kint álltunk nagyon jó volt
2010. máj. 16. 08:18
 7/27 anonim ***** válasza:
Nem,de biztos jó lehet.
2010. máj. 16. 08:28
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Aha:)

És aznap jöttünk össze!Haverok voltunk,álltunk egymással szemben,aztán megcsókolt és elkezdett szakadni az eső.Tiszta filmrészlet:D

17/L

2010. máj. 16. 08:48
 9/27 anonim válasza:

a Duna parton sétáltunk és akkor kezdett el esni :)

de nem is bántuk:) legalább 10 percig csak álltunk az esőben és csókolóztunk^^

Felejthetetlen pillanat marad:$

2010. máj. 16. 09:27
 10/27 anonim ***** válasza:

Tők édesek amikat írtatok^^

Nekem is van egy sztorim:

Az egész akkor kezdödőtt, mikor megláttam az utcán, ahogy öleleget egy lányt. Persze nem kezdtem el vádaskodni, hanem odamentem és megkérdeztem mi van. Erre a csaj kiosztott, hogy nemkellek már a barátomnak és hagyjam békén mert egy ribi vagyok. Persze itt betelt a pohár és hazarohantam.

Egyedül voltam otthon és elkezdett zuhogni, már késő volt mikor csöngettek, természetesen a barátom volt az. Nem nyitottam ajtót neki. Bekiabált, dörömbölt, csöngetett, de én nem voltam hajlandó ajtót nyitni neki. Végül mégis bejött, mert az ajtó nem volt bezárva. Mikor megláttam nálam betelt a pohár és őt félrelökve az ajtóból, kirohantam a zuhogó esőbe, egy száll rövidgatyában és toppban. A barátom utánam és a házunktól jó 200m-re utolért, elkapta a karomat, megfordított és szorosan tartott, hogy nehogy elmenjek újra. Ezerszer bocsáantot kért, ezerszer elmondta, hogy szeret. Egyre közelebb hajol és a végén, megcsókolt. Ott álltunk a zuhogó esőben és csókolóztunk. Végül ő lépett el tőlem, de nem sokáig, mert a karjaiba kapott és így vitt vissza a házba. :D Nagyon aranyos volt. Aztán persze közös fürdés..:D

16/L

2010. máj. 16. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!