Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merjek találkozni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek találkozni egy olyan férfival, akinek ennyivel jobb az anyagi helyzete, mint nekem?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg. Nem vagyok szegény, olyan átlagos anyagi körülmények között élek - még édesanyámmal. Ő viszont kiemelkedő helyzetben van, az autója drágább, mint a mi házunk... hogy a többiről szót ne is ejtsek. Merjek vele így találkozni? Ráadásul 1x azt írta, hogy az eddigi kapcsolatai azért nem működtek, mert nagyon nagy volt a vagyoni szintkülönbség, ez pedig zavarta a nőket. Ő 31 éves, én 26 vagyok.
2017. máj. 10. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kitetted ezt a kérdést, meg is válaszoltad...

"eddigi kapcsolatai azért nem működtek, mert nagyon nagy volt a vagyoni szintkülönbség, ez pedig zavarta a nőket"

Téged is zavar, hogy jóval gazdagabb tőled. Szerintem hagyd.

2017. máj. 10. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Randiztam.olyan pasival akivel 4-5ször volt több a fizuja, mint az enyém. Nem érdekelt.

Ha téged ez zavar,akkor nem fog menni.

2017. máj. 10. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:

A párom kétmilliónak megfelelő összeget keres havonta, én kb. 300ezret.

Nem érdekli egyikőnket sem, nem az a lényeg, hanem, hogy együtt vagyunk.

De mivel téged zavar, így hagyd.

2017. máj. 10. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
#3 -Mi a menykővel lehet 2-milkát keresni? Stri-ci',politikus vagy mi elárulod?
2017. máj. 10. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:

4es majd én megmondom.

X év tapasztalattal a hátad mögött, 2 kitűnő diplomával és szakmai sikerekkel orvosként, informatikusként, villamosmérnökként, építészként.

Esetleg nagy adag tehetséggel, valódi tudással és sok referenciával grafikusként, formatervezőként, művészként, fotósként, de még egy asztalos is simán kereshet ennyit nálunk, ha igazán jó.

Igen, ugyan nem 2 millát kereső, de hasonló fizetéssel ismerek huszonéveseket.

Nem ennyit keresek, de nem is képeztem magam annyit és olyan szinten, mint ők.

Ha bejön az élet, és van kapcsolati hálód, vállalkozóként is befuthatsz, de több területen tevékenykedő politikusként, zenészként, esetleg youtube videógyártóként is bejöhet a nagypénz.

Huszonévesek, mint mi.

2017. máj. 10. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:

A barátomnak jóval jobb az anyagi helyzete. Elismerem, engem zavar. Nem ő zavar nyilván, hanem a saját anyagi helyzetem: pl. Mindig meghív. Ő ehhez ragaszkodik, ami nem zavarna, ha ott lenne az a tudat, h ilyen dolgokat én is megengedhetek magamnak.

Már mondtam neki, de igazából ennyi. Ezt saját magadban kell lerendezned. Szerintem rossz lenne, ha csak emiatt nem adnál neki esélyt. De valahol meg tudom érteni, hiszen egy nő sem akarja h azt gondolják róla h pénzéhes szuka.

2017. máj. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!