Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tanulhatnám ki a nők manipulálását?
Sajnos nem vagyok jóképü és jó alkatú, ezért nem kellek szexre a lányoknak.
Mivel a külsőm nem menő, ezért B-tervként a párkapcsolati értékeimet próbálják felmérni a lányok, amikor ismerkedem, de sajnos nem vagyok jófej megnyerő ember sem, de a rossz külsőm miatt elszenvedett rengeteg sérelem miatt ez teljesen érhető.
Tök jó lenne, ha kedvességet legalább szimulálni tudnám és igy magamba édesgetni a valamire való nőket is...
nincsenek nagy igényeim, nekem már az is luxusnak számit, ha egy lánynak nőies alakja van, azaz hellyel közzel lapos a hasa meg van érzékelhető melle.
Ugyanis nekem ez jelen pillanatban teljesen elérhetetlen, mindig a limlom nőknél jutok csak valamire, a szebbek sorra leráznak, és megyek csak lentebb lentebb, amig nem találok egy olyan gáz nőt, akinek már én is jó vagyok.
Oké, belemanipulálsz pár nem "limlom" nőt abba, hogy ne undorodjon tőled elsőre, de idővel természetesen előbukkan az igazi személyiséged, a nem "limlom" nők meg elszörnyednek, (természetesen otthagynak a fenébe) és megfogadják, hogy mostantól sokkal körültekintőbbek lesznek pasik terén.
Ez természetesen azt jelenti, hogy sokkal nehezebben adnak esélyt elsőre valamiért hátrányos helyzetű pasiknak (szóval a hozzád hasonló limlomoknak) akik erre megsértődnek, és idejönnek a gykra panaszkodni, és tanácsot kérni, hogy hogy manipulálhatnák bele a nőket a kapcsolatba.
A hülyeség körforgása így önmagát táplálja, és sosem áll meg. Ezt akarod? Nem válaszolj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!