Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszenek a férfiaknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenek a férfiaknak a Barbie babás lányok (nem csak szőkék)?

Figyelt kérdés
Azok az igazi Barbies cicamicák, gondolom nem kell definiálnom :)

2017. máj. 5. 00:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nagyon, nagyon, nagyon❤❤❤
2017. máj. 5. 07:40
 12/21 anonim ***** válasza:
9es barbieja bejün, a kérdezőé nem
2017. máj. 5. 08:13
 13/21 anonim ***** válasza:

VV Veronika nem Barbie-s, hanem plázap.csa. A kettő között van különbség. Még akkor is, ha a Barbie-sabb lányok is hajlamosak póthajat, műkörmöt rakatni, meg Barbie testlén arányokhoz képest valószínűtlenül nagy a mell, de ott azért van egy határ. Barbie sosem tűnt olyannak, mint aki üveget evett, és ezért begyulladt a szája.

A 9-es kép már inkább az, ami alatt Barbie-babát értek. Vmi olyasmi, hogy hangsúlyos smink, ápolt haj, testhez képest nagy (de nem kipakolt) mellek, sok színes ruha, magassarkú, tökéletes bőr. De nem rajzolt szemöldök, gagyi póthaj, felfújt lufiszáj, narancsra szolizott bőr.

Amúgy kereslet mindkét típusra van. Max. értelmes férfiak nem a kérdező által linkeltet preferálják (vagy csak annyira, amíg feláll rá a cerka).

2017. máj. 5. 08:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja, de szerintem örülnétek ha szóba állna veletek egy ilyen csaj, még közelről nem láttatok ilyet, csak képen...ezt kár tagadni
2017. máj. 5. 08:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a tobbseg inkabb menekulne, ha szoba akarna allni vele az elso kepen lathato csaj.
2017. máj. 5. 09:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Ez egy drasztikus pelda volt.
2017. máj. 5. 09:08
 17/21 anonim ***** válasza:
hát inkább, mint valami morcos, agresszív femináci, azok az abszolút 0 pontjai a női nemnek, már lehet esetükben erről beszélni.
2017. máj. 5. 09:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Az általad linkelt nő nem tetszik.
2017. máj. 5. 10:46
 19/21 anonim ***** válasza:

A Barbi babára műtött lány:

[link]

Rettentő ijesztő

2017. máj. 5. 11:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Én kipróbálnám! Nyüszítene alattam rendesen, olyat kapna! :-D

2017. máj. 5. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!