Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, linkeltek képet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, linkeltek képet, hogy arcra milyen nő tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok. Köszi a válaszokat!
2017. máj. 3. 01:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Minden barátnőm, és minden nő aki valaha tetszett, teljesen máshogy nézett ki (arcra is), bármilyen hihetetlen, mivel nincs két egyforma ember (ha csak nem ázsiában keresgélsz, ott elég sok van)

Olyan nő tetszik, akit szeretek.

2017. máj. 3. 02:19
 2/11 anonim ***** válasza:
2017. máj. 3. 06:13
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Ázsiában sincs két egyforma ember, csak az agyad arcfelismerésért felelős része tréfák meg.

Ahogy egyébként az ázsiaiak is sokkal nehezebben különböztetnek meg két más raszba tartozót

2017. máj. 3. 07:06
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Mindig meg volt bennem, hogyan nézzen ki, akit szeretnék magam mellé. Hasonlókat láttam is itt-ott. Végül is, veszettül szerelmes lettem és egy teljesen más milyen arcú nőbe. Nagyon bejöhet 1-1 arctípus, de a szerelem az nem egy arcból áll.
2017. máj. 3. 07:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem szerelemrol hanem tetszésrol beszelek. Nyilvan en sem csak kulso alapjan valasztottam a paromat.

Varom a dobbi linket :)

2017. máj. 3. 09:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Emma Roberts
2017. máj. 3. 09:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam ez olyan, hogy aki megfelel az ízlésemnek:D
2017. máj. 3. 13:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Rohadt nagy a skála ami bejön. Tulajdonképpen a szem, orr, ajak, áll négyes határoz meg mindent, ami ezerféle kombinációt jelent. És csakis az összhang a lényeg. De hogy ne csak üres szavakkal dobálózzak:

A barna szem abszolút nem az ideálom, de nála mégis tökéletes.

[link]

Talán a leginkább eszményi ideál, elképesztően gyönyörű: [link]

Az ő esetében meg nem is inkább az arc a lényeg, khmm :D hanem ami nyaktól lefelé van, de az nagyon komolyan és a tekintete pont elég lenne arra a kis pluszra, hogy szex közben infarktust kapjak: [link]

Hirtelen ennyi jutott eszembe, természetesen a való életben tucatszámra tudnék példálózni a buszon, egyetemen, áruházban stb. Nem szentírás, de nagy átlagban elmondható, hogyha valakinek világos szeme, szexi orra, szolidan telt ajka és finom arccsontja van (meg persze ápolt bőre, de az pasinál is alap), akkor nem nagyon lehet vele mellélőni és mindig tetszik nekem az illető.

2017. máj. 3. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:
2017. máj. 4. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Sokféle tud, egész különbözők is, de a zsáner valami ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. máj. 4. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!