Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Szegeden mint legnagyobb egyetemista városban nem tudtam még barátnőt szerezni, akkor gáz van?
Sokat vártam egy ilyen várostól és szomorú, hogy egyelőre nem jött össze, pedig mindenki azt mondta, mennyi itt a lehetőség.
Főleg Szegediek véleményét várnám, akik ismerik a várost, hogy hol lehet a leginkább ismerkedni. Bulikban nem szoktam / és tinderen is rosszak a tapasztalataim. Akik nagyobb helyismerettel rendelkeznek, kíváncsi lennék, van-e valami ötletük. Azon gondolkoztam, beiratkozom zumbázni ha nem lesz más ötlet. Bár lehet szégyenként fogom megélni:D 21F
Én vagyok a 9-es.
Hát elég nagy "gyűjtőhelyként" funkcionál a TIK. :)
Egyrészt oda jár minden kar hallgatója az adminisztrációs ügyeket intézni(diák, iskolalátogatási stb.) másrészt elég sok órát is tartanak ott, harmadrészt a büfében és a könyvtárban is akad ember bőven, és valahogy kialakult, hogy sokan ott tanulnak, bár én képtelen lennék egy szót is megjegyezni akkora nyüzsgésben, zsivajban. :)
a könyvtárban ne csajozz, ott csend-rend-fegyelem van.
inkább a tikbüfében:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!