Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit " akarhat "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit " akarhat " tőlem?

Figyelt kérdés

( Én 16 a fiú 17 )

Van egy fiú, aki a volt osztálytársam ex barátja. Már vagy fél éve nincsenek 1ütt. Én az utóbbi 2-3 hónapjan eléggé jóba lettem ezzel a fiúval ( előtte csak köszönőviszonyban voltunk ). Azt tudni kell a srácról, hogy eléggé titokzatos az emberek felé és csak azoknak mondja el a személyes dolgait, akikben megbízik. Nagyon sok mindent mondott már magáról és elég sok olyan dolgot is, amit rajtam kívül csak 1-2 embernek mondana/mondott el..

Szerintetek, ezzel bekerültem a " barát " kategóriába..?Ű

Vagy akarhat tőlem valamit ? ..és így legalább többet tudhatok meg róla..

Mert sokszor, ha elmegyünk valahova ( nem ketten, hanem haverokkal ) rámdől, meg az ölembe fekszik..

Egyszer mondtam, hogy sose mondja, hogy szeret, és azóta elég sokszor mondta, hogy őő, hogy szeret..

( Ennek meg talán az volt az oka, hogy csak nekem volt cigim és neki nagyon kellett )

Bár én úgy gondolom, hogy nem mondná, hogy szeret, ha közömbös lennék számára..

Én legalábbis nem mondom, annak az embernek, hogy szeretem meg nem ölelem meg.. ( még a köszönős puszi is visszataszító nekem ) , aki annyira nem tetszik :)

Na a lényegm hogy vajon mi lehet ezeknek az oka?

Bocsi, hogy hosszú lett, de örök hála, ha elolvassa valaki és választ is ír :)

2010. máj. 14. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
szerintem tetszel neki, de lehet hogy túl visszahúzódó (ahogy te is írtad) és nem meri az igazi érzéseit kimutatni feléd. lehet hogy az lenne a legjobb ha őszintén beszélnél vele erről.
2010. máj. 14. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Remélem, hogy ez van..

Tényleg kellene beszélnem vele, csak még rá kell venni magam..

2010. máj. 16. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
hát azért azt, h szeretlek tényleg csak olyanoknak mondjuk akiket szeretunk.. h foleg fiúk.. tuti tetszel neki,csak nyuszi picit és várja az elso lépést.. ez az egyik lehetoseg... a másik meg az,h szivatás, de mondjuk nem valószinu ha már sok mindent elmondott magáról... meg az se véletlen,h most figyelt fel rád pár hónapja..ebbol lesz valami sztem..sok sikert hozzá 16/L :P pussssz
2010. máj. 16. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi neked is tényleg :)

Csak az a baj, hogy félek tőle picit..

Vagyis nem. a csalódástól félek..

Szerintetek mivel lehetne úgy közeledni felé, hogyha rosszul sül el a dolog, hogy ne jöjjön le, hogy szinte már szeretem és megmaradjon a mostani kapcsolatunk? (:

2010. máj. 16. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne fogadd el olyan lányok válaszát akik egy idősek veled. Mivel akkora tapasztalattal rendelkeznek mint saját magad.

Én 10 évvel idősebb vagyok és tapasztalataim alapján a te kategóriád a jó fej kis csaj és jó vele lógni. Persze nem azt mondom hogy nem alakulhat ennél több is ki. De ami most veled zajlik az szerintem haverkodás.

2010. máj. 16. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, de szerintem attól még, hogy egy idősek vagyunk lehet nagyobb tapasztalata :)

Ettől félek én is, hogy bekerültem a " barát kategóriába ", ha igen, akkor hogyan tudnék innen " kikerülni ".. ? :)

Addig tisztában vagyok vele, hogy ne használjam lelki szemetesládának, de én nem használom arra és ő se..

Egyszerűen sokmindent elmondunk egymásnak, de úgy, ahogy másnak nem..

Szexről meg ilyenekről se nagyon beszélek még a legjobb barátommal se, vele meg igen.. (:

Ezért nemtudom, hogy én most hol állok..

ÁÁ de kell nekem ez a pasi.. és remélem én is neki :(

2010. máj. 16. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!