Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha egy lány fehérnemüs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy lány fehérnemüs képet rak fel magáról közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel pár napja ismerkedtem meg először. Nagyon megtetszett, azon gondolkozom, h randira hívjam. Nemrég kerestem rá közösségi oldalakon és picit fura látvány fogadott.

Volt pár nyaralásos kép amin bikiniben pózolt, ezzel semmi gondom még nem lenne, de voltak fent olyanok is amin csak fehérnemüben van. Én teljesen elbizonytalanodtam, mert a személyisége alapján nem ilyennek gondoltam.

Őszintén szólva engem nagyon zavarna, ha esetleg összejönnék vele és ilyen fotókat rakna fel magáról a netre :P Szerintetek túlreagálom ? Vagy ez már megszokott dolog a lányok között ? Lehetséges, h levagyok maradva akkor :)

F21

2010. máj. 14. 21:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát igen minden embernek több arca van az biztos,keress másikat.
2010. máj. 14. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon sok ilyet láttam és nekem is nagyon unszimpatikus... De azt azért ne felejtsük el, lehet hogy fiatal még a lányka, és nem igazán tudja mit illik... Sajnos manapság mindenhol ez megy, én sokszor még sima ruhás vagy fürdőruhás képeket is leszedetnék, olyanok... :S

23 L

2010. máj. 14. 22:00
 13/18 anonim ***** válasza:
hagyd... ez nagyon gáz
2010. máj. 14. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
sztem csak nincs önbizalma... biztos úgy gondolja hogy máskülönben senki nem figyelne fel rá. csak mert már én is gondolkodtam azon h kissé "durvább" képet kéne felrakni pont ezen okból...bár én fehérneműset biztos nem raknák fel..de sztem ne ez alapján ítélj..
2010. máj. 14. 23:10
 15/18 anonim ***** válasza:
hát komoly érzelmeket ezekután ne táplálj iránta. az tőled függ hogy milyen vagy, lehetsz neki egy a sok közül egy éjszakára, vagy hagyod a fenébe... ez már a te választásod
2010. máj. 14. 23:36
 16/18 anonim ***** válasza:
add már meg az iwiwjét had lessem meg azokat a híres képeket
2010. máj. 15. 02:04
 17/18 anonim ***** válasza:
nagyon
2010. máj. 15. 02:06
 18/18 anonim válasza:
a bikini az nem gáz mert akko az is zavar téged h strandra jár és társaságba mutatkozik igy?..nem a bikini nem gáz..de afehérnemű az már kicsit tulzás sztm. lány vagyok.
2010. máj. 31. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!