Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők nálatok kizáró ok lenne ha megmondaná akivel randiztok, hogy?

Figyelt kérdés
Ha megmondná vagy megtudnátok, mindegy, hogy egy szerelmi csalódás után egy ideig csak prostikhoz járt dugni? Mert nem akart foglalkozni nőkkel akkoriban, csak 1-2 egyéjszakás csúszott be max. Ez tartott pár hónapig. Persze nem ilyen útszéliekhez ment hanem normális szép arcúakhoz. Mit csinálnátok ha ez kideülne? Ha mellette tegyük fel jóképű, nagyon kedves, okos, normális.
2017. ápr. 26. 11:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Valakinek az, valakinek nem, ezt így nem lehet megmondani.

Nálam nem kizáró ok, mert végülis inkább így ebben a formában, minthogy mondjuk átvágtál/hülyítettél volna lányokat csak azért, hogy ágyba vihesd őket.

2017. ápr. 26. 14:16
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:

Én nem érteném, hogy ez miért tartozik rám :D

Mármint alapvetően engem nem érdekel, hogy ki volt szexmunkásnál, de engem az se érdekel, kinek hány barátnője meg egyéjszakása volt, ha valaki bármelyik információval letámadna, totál kellemetlenül érezném magam, mert nem értem, mi közöm hozzá, miért kell ezt nekem tudom :D Főleg, ha a kutya se kérdezte :D

2017. ápr. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!