Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok ismerkedni magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok ismerkedni magyar csajokkal/nőkkel itt Angliában?

Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni magyar nőkkel! Nem ,nem itt az oldalon ,hanem Angliában! Van erre a célra külön fentartott oldal ,esetleg egy szórakozóhely? (Londontól kb 20km-re vagyok). Félreértés ne essék ,nem a csajozásban kell segíteni! A segítségeket előre is köszönöm!

#Anglia #társkeresés #Bözsiországa #sokalengyel #kevesamagyar
2017. ápr. 25. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Bármelyik pubban.

Egy csomószor futottam bele kint magyar pincélányokba, pedig csak turista voltam.

2017. ápr. 25. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
a felkutatás nem része a csajozásnak? mert pl a vadászat sem abból áll hogy rámutatunk hol az állat amit célba kell venni
2017. ápr. 25. 19:58
 3/9 A kérdező kommentje:

1-es köszönöm a tanácsod, résen leszek!

#2: Ez igaz ,de én nem konkrétan egy személyt keresek ,akire rámutatsz én pedig ugrok rá mint kanos tacskó a plüssmacira! Én inkább némi segítségnek tekintem! Sőt ,ha itt vagy kint ,még egy pofa sörre is meghívlak a segítségért (főleg ,ha a pultos csaj magyar)!

2017. ápr. 25. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak Angliában élõ magyar pultos csajok jöhetnek szóba? :)
2017. ápr. 25. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:

4-es ha hazai pultoscsaj vagy akkor neked én jutottam. várom a prividet

Üdv, Alfréd

2017. ápr. 25. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok, csak akkora hangsúlyt kapott a pultos, mintha más foglalkozása nem is lehetne Angliában élő magyar csajoknak.:)

Szóval privi elmarad kedves Alfréd.;)

2017. ápr. 25. 20:45
 7/9 A kérdező kommentje:
#4-es: Lehet akár mamutmasszőr is(sőt ,ha zenész annak örülök is) ,de egy a lényeg: Normális legyen!(természetileg ,agyilag... Mindenhogy!) :)
2017. ápr. 26. 00:55
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

egy angliában élő magyar csaj, nem fog veled összejönni kicsivirág :D

gondolj már bele ott számára elérhetőbbek csóró amgyar vendégmunkástól jóval felljebbvaló srácok is, mind kinézetben, mind anyagilag.

Egzotikumok, afrok, spanyolajkúak, franciák, stb

szóval ott te nem fogsz labdába rúgni, max egy olyan nőnél aki elve visszahúzódó, és cska azért van kint mert a haverjai kicipelték...

2017. ápr. 26. 07:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom ,hogy velem van-e a hiba(?) ,de én valahogy mindig elhiszem a lehetetlent! Inkább megpróbálok valamit 100-szor és csak utána mondom azt hogy ez lehetetlen(esetleg csak én vagyok tehetetlen) ,de szeretném ezt én a saját bőrömön megtapasztalni! :)

Egyébként köszönöm a tanácsod! Ja... a jövőbeli félreértések elkerülése végett: Nem vagyok virág és ráadásul nem vagyok kicsi sem (194cm)!

2017. ápr. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!