Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok ismerkedni magyar csajokkal/nőkkel itt Angliában?
Bármelyik pubban.
Egy csomószor futottam bele kint magyar pincélányokba, pedig csak turista voltam.
1-es köszönöm a tanácsod, résen leszek!
#2: Ez igaz ,de én nem konkrétan egy személyt keresek ,akire rámutatsz én pedig ugrok rá mint kanos tacskó a plüssmacira! Én inkább némi segítségnek tekintem! Sőt ,ha itt vagy kint ,még egy pofa sörre is meghívlak a segítségért (főleg ,ha a pultos csaj magyar)!
4-es ha hazai pultoscsaj vagy akkor neked én jutottam. várom a prividet
Üdv, Alfréd
Nem vagyok, csak akkora hangsúlyt kapott a pultos, mintha más foglalkozása nem is lehetne Angliában élő magyar csajoknak.:)
Szóval privi elmarad kedves Alfréd.;)
egy angliában élő magyar csaj, nem fog veled összejönni kicsivirág :D
gondolj már bele ott számára elérhetőbbek csóró amgyar vendégmunkástól jóval felljebbvaló srácok is, mind kinézetben, mind anyagilag.
Egzotikumok, afrok, spanyolajkúak, franciák, stb
szóval ott te nem fogsz labdába rúgni, max egy olyan nőnél aki elve visszahúzódó, és cska azért van kint mert a haverjai kicipelték...
Nem tudom ,hogy velem van-e a hiba(?) ,de én valahogy mindig elhiszem a lehetetlent! Inkább megpróbálok valamit 100-szor és csak utána mondom azt hogy ez lehetetlen(esetleg csak én vagyok tehetetlen) ,de szeretném ezt én a saját bőrömön megtapasztalni! :)
Egyébként köszönöm a tanácsod! Ja... a jövőbeli félreértések elkerülése végett: Nem vagyok virág és ráadásul nem vagyok kicsi sem (194cm)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!