Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt a legbénább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legbénább randitok vagy a legbénább/bunkóbb randipartneretek?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 21:12
1 2 3
 21/28 wiWell ***** válasza:
100%
Ez már elég régen tortént, kb. 10 éve, 20-21 éves lehettem. A srác (26-28 éves kb.) a harmadik randinkon mondta, hogy menjek fel hozzá, mert fozni akar nekem valami finomat. Fel is mentem, ment a fozés is, meg minden a maga útján, ahogy kell. Aztán egyszercsak csengetett valaki, az apja volt az és befotteket hozott neki. Na erre mondta, hogy bújjak el a takarítószeres kamrában, hogy az apja ne lásson meg, mert a szulei nem szeretik, ha nokkel találkozik. Fogtam a kabátomat és eljottem, aztán még hivogatott, de nem találkoztunk tobbet.
2017. ápr. 26. 18:38
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja, hány nő rejtőzött már a takarítószeres kamrájában :P
2017. ápr. 26. 18:48
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"az apja ne lásson meg, mert a szulei nem szeretik, ha nokkel találkozik"

érdekes, szerintem kevés szülő van, akik inkább azt szeretnék, hogy fiúkkal találkozzon... :D

2017. ápr. 27. 17:21
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

nekem a legrosszabb randim egy csaj volt, akit a neten ismertem meg.

nagyon nőhiányom volt, mert már a profiljából le kellett volna jönnie, hogy nem lesz ez túl jó...

elutaztam kb 200km-t Londonba (Angliában éltem akkor, a csaj magyar volt) hogy találkozzunk a megbeszélt helyen.

a csaj nem volt sehol a megbeszélt időben. negyed óra múlva felhívtam, hogy mi van? Akkor kezdett öltözni. Na, még egy negyed óra, megint felhívom. Hát már itt van a megbeszélt helyen, de nem lát. Én sem láttam őt, kiderült, hogy nem a megbeszélt helyre ment. Nagy nehezen összefutottunk.

Elkezd azon pörögni, hogy biztosan nem vagyok 185cm, mint ahogyan a profilomban írtam. Mondtam, hogy tényleg annyi vagyok, de mivel ő 178cm, ne várjon átütő kölönbséget. Na ezt nem lehetett megmagyarázni neki, meg, bakker, ezzel kell szarozni egy fél órás késés után a randin?

Akkor beültünk egy étterembe, mondtam, hogy meghívom, mondta, hogy jó is, mert nincsen nála egy fitying sem. :D Újabb jó pont, na mindegy.

Következő témák merültek fel az étteremben:

1. mennyire isteni volt az előző pasija.

2. Ő mennyire szegény, rengeteget dolgozik bébiszitterként, mégis napról napra él Londonban, csak 800 fontot keres havonta.

3. Tegnap látott egy Dolce & Gabbana napszemcsit, ami aaaanyira klassz volt, csak 300 fontba került, ami a teljes spórolt pénze, de úgyis tudja, hogy nem fog tudni neki ellenálni és meg fogja venni.

4. Neki az Audi TT a kedvenc kocsija, egyébként nekem milyen autóm van?

5. Szívesen felhívna, de nincsen pénz a telefonján, Skypeolni meg nem tud, mert hülye a számítógépekhez. De esetleg tölthetnék pár fontot a telójára, akkor beszélhetünk...MI van?

Az volt a szerencse, hogy nemsokára mennie kellett dolgozni. Mondtam, hogy majd felhívom később. Azóta is...mondjuk ő sem keresett.

2017. ápr. 27. 17:37
 25/28 anonim ***** válasza:
96%

kb. 22 lehettem, mentem a csajhoz, ott volt a kedvenc kocsmájában, a barátnői szépen leléptek, tudták mi a szitu, aztán beszélgetés közben csak elővette a telefonját, és elkezdett chatelni. kissé kínosan éreztem magam, csend is lett.

majd megjelent az exe, mondja a csaj mindjárt jönnek, várjam meg itt.

vártam 5-10 percet, kínosan éreztem magam nagyon. majd leléptem.

írta chaten, hogy állítólag valamit meg kellett beszélni

végül én voltam a világ egyik legszemetebb embere állítása szerint.

2017. ápr. 27. 20:17
 26/28 anonim ***** válasza:
#24 ez hatalmas :DDD
2017. máj. 14. 14:10
 27/28 anonim ***** válasza:
75%

kb. 5 évvel ezelőtt volt, Sándornak hívták, bútorboltos volt.

Senkinek nem ajánlom:D

2018. jan. 9. 23:58
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Egy külföldi sráccal volt randim, angol lett volna a közös nyelv, de egyrészt az izgalom miatt kicsit le is blokkoltam, másrészt annyira összemosta a szavakat, hogy egyáltalán nem értettem mit mond. Rettenetesen bénán és kínosan sült el.

2. A gyereknek egész randi alatt be nem állt a pofája, le se lehetett lőni. Órákig csak hallgattam hallgattam hallgattam hallgattam... Nem vagyok benne biztos, hogy a nevem tudta-e egyáltalán, de hogy a személyiségemre telibe szart az biztos. Ellenben én mindent tudok már róla. Brrr!

2018. jan. 10. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!